fredag den 4. september 2015

Træning igen

´
En særlig gave

Det har været godt med nogle træningsfri dage efter DM.

Men nu er jeg i gang igen!

I går og de næste to torsdage træner jeg først hos Johanna, derefter på Dils Mindfulness hold, og så er det slut med den organiserede træning pt.

Der er planlagt noget haltræning med Anita, Conni og Lonni inden de kommende FP/HTM-prøver, den første enetime hos Anja er på plads og diverse LP-træning er ved at blive planlagt.

Drivkraften til de kommende HTM/FP-prøver er høj, så på Johannas hold i går havde jeg fokus på vores svage punkter i forhold til FP3/TP. Potearbejde (løfte de to poter på skift), twist/spin to gange foran, gennem førers ben, modsat twist/spin bagved, krydse poter og det løse.

Man kunne godt se på Max at det var virkelig hårdt, så vi sluttede lige med en springtur.

Det skrider godt fremad med øvelserne generelt og jeg fik også gået HTM1-programmet en gang uden musik og trænet diverse momenter.

Hjem til hurtig middag og tilbage til Jersie og Mindfulness for hundeførere.

5 ud af 9 havde været med til DM inkl. Dil, som startede med at give kokosboller. Hvorefter vi talte om hvordan vi havde anvendt Mindfulness siden sidst.

Jeg kunne efter lidt betænkningstid kommer i tanker om flere situationer hvor jeg har brugt teknikker, som kan betegnes som Mindfulle. I nogle enkelte situationer kan jeg huske at jeg har gjort det bevidst, men jeg har også gjort det en del gange ubevidst.

Så i virkeligheden tror jeg at den mentale træning, jeg anvender, indeholder elementer, som nogen betegner som Mindfulness. Jeg er egentlig ligeglad med navnet, det virker :-)

Dil havde forberedt en bane med et spring, en hulahopring og en kegle, et felt med diverse genstande, en agilitypose, tre kegler til bakning og to brædder på nogle mursten. Vi skulle gå banen med vores hund, hver øvelse skulle udføres efter egne kriterier, og vores makker gik ved siden af (med eller uden hund), og skulle ud fra vores tilbagemeldinger notere vores grad af Mindfulness på en skala fra 1-10.

Jeg så på banen som en LP/rallybane med 6 øvelser, og gik den stille og roligt igennem. Max var slet ikke opvarmet, han var ude og tisse undervejs, og jeg reagerede ikke på det, fordi det ikke betød noget. Jeg scorede mig selv 10 hele vejen igennem. Det føltes godt.

Dil kunne have lagt pres på og sagt det var en konkurrence, og jeg véd, det ikke ville have påvirket mig. Nu var det bare en hyggetur med nogle små øvelser, og det var rigtigt godt at mærke nærværet.

Jeg pakkede ud efter DM søndag aften, da jeg kom hjem. Men der popper hele tiden fotos op på Facebook og jeg kiggede på ”gavebordet” til aften.

Foto: Tina Lander

Tina Landers foto viser nogle dejligt afslappede ekvipager (Lonni, Susanne og mig) under indmarchen til mit bedste DM nogensinde.

Det andet foto viser en særlig gave på dagen med en ganske særlig historie. Jeg bar den på mig fra jeg fik den til jeg kom hjem; jeg skal have den på mig til alle kommende prøver. Ved passende lejlighed giver jeg den videre til en, som fortjener den gode karma, som gaven giver.

Weekenden er ret speciel fordi jeg ikke skal til noget med hundene. Lørdagen er helt hundefri, søndagen står på rallyprøver i Osted, hvor jeg skal være tidtager og praktiker og IKKE har hunde med.

Vejrudsigten siger regnvejr – det kan vi godt undvære – men uanset vejret bliver det en dejlig dag med Johanna, Amanda og en masse rallyudøvere.

PS: Det allervigtigste!!! Lille Bjørn er ved at være tilbage i topform. God appetit, med på morgenturene, halen logrer. Jeg regner med at han er frisk til træning næste uge.

Ingen kommentarer: