tirsdag den 8. september 2015

Fokus

Tirsdag morgen Solrød Strand

Indenfor de næste små 4 uger står en række prøver på programmet.

Megan skal op til 2 rallyprøver. Jeg kom i dag til at melde hende til prøven i Ølstykke 4. oktober, og hun var tilmeldt Hillerød 20. september i forvejen.

Hillerød er den sidste af kvalifikationsprøverne til Årets Hund, og da jeg havde nærlæst kataloget kunne jeg konstatere, at Megan er sikker på at komme med. Der er 11 ekvipager med tre kvalificerende resultater og yderligere 3, der kan nå op på tre i løbet af weekenden i Hillerød. Da i alt 15 hunde kan komme til Årets Hund i championklasse er der ikke så meget at diskutere: alle med tre kvalificerende resultater kommer med.

Jeg tilmeldte Megan 4. oktober, fordi jeg alligevel skulle afsted til LP med Lille Bjørn, og ingen af dem kræver den store opvarmning, så det er fint.

Max får en fridag hos mor.

Lille Bjørn er overordentlig meget frisk igen. Jeg træner stadig ikke med ham, fordi han skal dyrlægetjekkes og kiropraktorbehandles først. Men har en bestemt sit gode gamle jeg udenpå og temperamentsmæssigt, det er bare dejligt.

Så når jeg får go fra dyrlægen skal vi lige genopfriske LP-øvelserne så vi er klar til LP3 3, 4. og 18. oktober.

Max skal op til rally begge dage i Hillerød og til FP3 (1. gang) og HTM1 (2. gang) 26. september i Ringsted.

Han er for længst sikret deltagelse i Årets Hund i ekspertklasse, han ligger pt. så som nr. 4 med 34 point, hvor top 3 er de seje Bornholmere med 45 (Annette), Ditte (42) og Lisbeth (42). Den barske kendsgerning er, at hvis Max og jeg skal have en chance for at ende i top 3 til Årets Hund, så skal vi vinde en eller helst begge dage i Hillerød.

Nemt bliver det ikke, bornholmerne har vundet 8 af de 9 kvalifikationskonkurrencer, Max kun 1 - og Bornholmerne kunne finde på at sige, at det var den ene gang de ikke var med :-).

FP3 træner vi, ikke intensivt, men dog i passende omfang, for selvfølgelig skal vi bestå, og vi skal også tænke frem mod 9. og 25. oktober, hvor vi går efter titelprøven, hvis FP3 er i hus.

HTM1 har jeg ikke trænet sammenhængende (fuldt program) siden afslutningen på Anjas sommerhold, men stumperne bliver trænet, og der kommer nogle træningsseancer, hvor vi ser på sammenhæng, flow og koreografi.

Jeg føler mig totalt klar til alle prøverne med alle hundene 

Hvad med det mentale, det er ikke nævnt ovenfor, kunne nogen måske undre sig over.

Det bliver der arbejdet meget fokuseret med kan jeg love for. En masse ubevidst med også en masse bevidst, og Max har gået en række virkeligt flotte rallyprøver under min mentale træning.

De andre hunde kommer også med i den del af træningen, og jeg kan garantere, at vi går velforberedte på alle ledder ind til alle de 8 nævnte prøver.

Lidt nørderi. Jeg gjorde lige status på min Quiz for 2015. 12 af spørgsmålene er afgjort og en af deltagerne i konkurrencen har 11 rigtige. Jeg har med interesse læst hendes forudsigelser for de sidste 8 spørgsmål, og jeg håber hun får ret, for så bliver det nogle fantastiske måneder, jeg har foran mig!

Ingen kommentarer: