søndag den 20. september 2015

Megan og Max i topform


Connis championbane fra Hillerød i dag
 
I dag stod den igen på rallyprøver i Hillerød, sidste kvalifikationsprøver til Årets Hund. Megan skulle op i championklasse og Max i ekspertklasse.

Megans og min opvarmning var præcis som den skulle være: kort, nogle spin og twister, lidt springe op ad mig, og et par af øvelserne fra banen, vi skulle gå.

Første skilt dæk under gang, perfekt, næste sit under gang – som driller af og til – men ikke i dag, skift side bagved ingen problemer, og sådan fortsatte vi ellers.

I kan se den fulde bane foroven, og Megan og jeg kørte bare den bane igennem som vi aldrig har gået en rallybane før.

Jeg havde den mest fantastiske følelse under banegennemgangen, og da banen var slut kunne jeg næsten ikke tro det: ingen langsomme sitter, ingen ommere, fuldt fokus hele tiden.

Connis tilbagemelding var ganske kort, der var trukket for en ude af position og en anden ting, som jeg har glemt, i alt 2 point, så vi endte med fantastiske 98 point.

Jeg var så jeg rystede og jeg var lige ved at græde af glæde – og løb ud og legede med Megan. Det var vores championprøve nr. 83 og her er vores 10 bedste resultater:


Så det er bestemt ikke hverdagskost at opnå sådan et resultat. Men banen passede os perfekt, opvarmningen var perfekt og mit førerarbejde var virkelig godt og skarpt.

Med resultatet fik vi 3 ekstra point til Årets Hund, og ligger nu på en delt 10. plads.


Vi endte ved dagens prøve på en 4. plads i et meget stærkt felt på 15 ekvipager, hvor Christina & Tempo vandt med 100 point, nr.2 havde 99 point, nr. 3 98 point, men bedre tid end os.

Max skulle op i ekspertklasse, og også her var opvarmningen lige som jeg havde planlagt. Det regnede noget da vi skulle gå banen, og under ærespladsen (sit foran), var jeg mest bekymret for om vandet i mit hår ville dryppe ned på ham :-)

Banen gik vi superflot, rigtig godt, der var to ommere, den ene i springvandet tror jeg, hvor han ikke skiftede på kommandoen, og i stå-gå fra satte han sig første gang. 94 point er jeg ganske tilfreds med.

Det rakte på dagen til en 6. plads ud af 10, og nornholmerne har nu et ret pænt forspring inden finalerne til Årets Hund. Max og jeg vil selvfølgelig slå dem i finalen og dermed konsolidere vores 4. plads!

Jeg meldte fra til aftenens HTM-træning, jeg kunne godt mærke at jeg trængte til bare at flade ud og Max har bakket mig op. Han synes han (og Megan) har gjort det ret godt i weekenden ;-)

Jeg kan kun være enig, tre prøver som alle har været med fantastisk kontakt og 94, 96 og 98 point kan jeg bestemt ikke være utilfreds med.

Ingen kommentarer: