mandag den 11. januar 2016

When I'm with you I can't control myself


Jeg kom til at tænke på Troggs 1966 hit (tekst Reg Presley) til aftenens rallytræning hos Johanna, igen uden skilte, startopstillingen ses på fotoet.

Keglerne kan bruges til alt muligt finurligt, så vi trænet en hel masse sjove, korte sekvenser, med alle former for distraktioner og forstyrrelser.

Dagens ubetinget sværeste sekvens for Max var hente-bringe øvelserne, hvor vi var to der gik parallelt og skulle henholdsvis, stå, sitte og dække ud for kegler, hente bringe bestod i at hente en eller flere genstande som Johanna kastede ind på stykket mellem de to ekvipager. Hold da op der skulle arbejdes intensivt for at holde kontakten.

Ellers er der kun to områder vi virkelig skal have kørt kampagne på, sideskift fra højre til venstre foran, og bakning på venstre side. Og belønningsmæssigt skal jeg være meget mere uforudselig med hensyn til hvilken side belønningen kommer fra, og om den kommer via lommen eller direkte fra hånden.

Der var masser af ting der bare kører virkelig godt. Bakningen væk eksperimenterer jeg stadig med, men han har forstået konceptet, og jeg er blevet meget bedre til at belønne for det rigtige.

Højrehandlingen er generelt blevet væsentligt bedre. Jeg er blevet meget mere bevidst om, at have ham på højre side, og slappe mere af med ham på den side. Lad være med at kigge på ham og huske at sige kommandoerne på samme måde som på venstre side – så nu er positionerne under gang også fine på højre side.

Én times intensiv drømmetræning på et drømmehold, hvad kan man forlange mere?

Ingen kommentarer: