mandag den 25. januar 2016

Rallytræning og glæde over en Hundepris

Fra Roskilde Dyreinternats Facebookside

Aftens træning hos Johanna var med masser af forstyrrelser, hvor vi skulle gå mod hinanden og udføre øvelser. Det synes Max er svært, så vi skulle virkelig arbejde for sagen. Som sædvanlig ingen skilte, men alligevel har jeg fornemmelsen af, at vi kommer igennem 25-30 skilte på ingen tid, og på en positivt udfordrende måde.

Derefter havde vi hver en individuel runde, hvor min var med fokus på højrebak, som gradvis går fremad, og Max er superskarp, føreren skal lige have styr på hænder og hoved og krop!!! Ingen tvivl om at det bliver fantastisk, når vi er færdige, der er ingen grund til at det ikke skal blive lige så godt som på venstre side.


Derudover var der tre stationer, hvor vi skulle arbejde med:
  • Felt og fodskammel – med sidstnævnte som effektiv forstyrrelse
  • Dobbeltspring – ro, kegle, sideskift mellem spring og fremsending mellem spring
  • Positioner under gang på begge sider
Dejlig træning, på et sprudlende hold, det er et fantastisk træningshold.

Og så vil jeg lade resten af bloggen være dette skønne klip fra Roskilde Dyreinternat, Dyrenes Beskyttelses Facebookside i dag:

"Hvor er vi altså bare glade! Tænk, at nogen har haft lyst til at give os en pris! : -)

Men det er ikke desto mindre det, der er sket. For i fredags kom Poul Lysholdt fra Sydkystens Hundeskole forbi med en fornem pris, som medlemmerne havde indstillet os til.

"Sydkystens Hundeskoles Hundepris 2015"

"Dyrenes Beskyttelse, Roskilde Internat tildeles Sydkystens Hundepris 2015 for at have ydet en ekstraordinær indsats i forbindelse med en sag med et stort antal misrøgtede hunde".

Cockerspanielen Chanel kommer fra den store sag, hvor vi i maj sidste år modtog 91 hunde, som indtil da havde boet i en mørk lade i knæhøjt møg. Så hun var naturligvis til stede for at modtage prisen på vegne af alle de reddede hunde : -) Hun er den sidste, som mangler et nyt hjem. Grunden til, at hun har boet hos os så længe er dels, at hun har fået hvalpe, men også på grund af hendes hofter. De var nemlig lidt slidte, så for en måned siden fik hun lagt guld i hofteleddene, og vi kan allerede se en kæmpe forskel.

Vi vil gerne takke Sydkystens Hundeskole for, at I valgte at tænke på os og vores arbejde med de mange hunde : -)

Her kan du læse mere om Sydkystens Hundeskole http://www.sydkystenshundeskole.dk/

Rigtig god mandag - og del gerne opslaget : -)"

Ingen kommentarer: