fredag den 1. januar 2016

Årets første træning og årets første prøver


HTM2-programmet
 
Min ”rykker” efter svar på min quiz for 2016 har resulteret i flere svar, og jeg håber lidt flere vil være med, det kan nås endnu :-) Linket til quizzen er her. De 13 første spørgsmål er meget konkrete og har hver især en binær afgørelse.

Jeg håber de første, der har svaret, får meget ret i deres bedømmelser, for de er mere optimistiske end jeg selv er!!!

Som man kan se af min kalender  – og hvis man i øvrigt kender mine hunde – er der planlagt 3 debuter i de kommende 3 måneder: Max skal debutere i HTM2 6. februar, han skal debutere i rally championklasse 13. februar og i FS1 2. april.

Det at debutere er noget særligt, jeg skrev om det inden Max (og jeg) debuterede i HTM i dette blogindlæg, hvor jeg bl.a. skrev at min erfaring var, at ”Jo bedre forberedt, jo bedre går det.”

Jeg er selv tilfreds med min forberedelse.

Hvis jeg starter med rallyen, så har vi trænet championskilte og højrehandling længe, og hvis jeg er en ok fører skal det nok gå fint. Der er øvelser som kunne være skarpere – det er det næsten altid – men jeg er sikker på, at vi skal nok skal gøre det fornuftigt. Den allervigtigste forberedelse er den mentale, men den har jeg også planer for, bl.a. håber jeg på en coaching-session inden.

FS1, der er planen at den er stillet på standby i den kommende måned, der er intet tidsmæssigt pres på, og der er ingen grund til at have specielt fokus på den disciplin lige nu.

HTM2 er noget andet end HTM1. Nu er HTM1 vel overstået og HTM2 er i mit hoved mere af det samme … og dog noget helt andet. Med Anja og Johanna på mine skuldre (udover Pavlov!), er der nok at have fokus på.

Jeg har i eftermiddags gennemgået programmet kritisk og planlagt et forløb, som er noget ændret for den sidste halvdels vedkommende.

Jeg har aftalt træning med Anita i morgen, hvor jeg har planlagt at gå programmet mindst to gange uden hund, inden Max kommer ind i hallen, for jeg har et helt klart billede af hvordan programmet skal fungere, men jeg skal prøve det af uden Max, inden han kommer i nærheden af det.

Det minder meget om programmet fra før nytår, men der er sket justeringer. Og improvisationers tid er forbi, nu skal det være et sammenhængende program, som jeg kan gentage i søvne og dermed støtte Max bedst muligt.

Selvtræning i hallen i Ringsted er planlagt i flere omgange, og en enkelt træning i Lazi-hallen (13. februar-prøven) er også på tapetet.

Jeg kan garantere for, at jeg vil være meget velforberedt til de to første debut ‘er.

Ingen kommentarer: