fredag den 4. november 2016

Jeg glæder mig i denne tid …


Der er oprettet en Facebook-gruppe for deltagerne i Årets Hund i rally i Herning på søndag, nedtællingen har været i gang siden den blev oprettet, der er en masse skriverier om glimmer og påklædning – og jeg har, bortset fra et indlæg med noget statistik, været passivt medlem af gruppen. Bestemt ikke, fordi jeg ikke glæder mig, for det gør jeg – og rigtigt meget – men det mentale fokus er helt klart på den vigtigste prøve, nemlig den næste.

De to næste prøver er i morgen på Garbogaard, hvor jeg først skal op i FS1, dernæst i HTM2. Det er første gang, mener jeg, at jeg skal op i den rækkefølge, og selvom jeg har været vildt fristet til at prøve den nye, udvidede udgave af FS1-programmet, fik Anita heldigvis overtalt mig til at vente. Det er slet ikke færdigt, og det er dumt at optræde med et nyt program lige inden HTM2-programmet, hvis det havde været omvendt var det måske (?) mindre ufornuftigt.

Der har bortset fra træningen med Anita i fredags ikke været specielt fokus på prøverne i morgen, udover at jeg har gennemført en stribe visualiseringer de sidste dage, og tre af hvert program i dag, og jeg kan ikke blive mere klar, end jeg er nu.

Det er velkendte udgaver af begge programmer, der er justeret lidt i HTM-programmet (rytmen i alt andet end fremad, opsamlingen), og lidt i FS-programmet (overgangen fra bakke væk fra fører til rundt om fører) og det er virkelig detaljer.

Hele forløbet er mentalt planlagt i detaljer, jeg har styr på, hvornår jeg skal køre hjemmefra, hvordan Max skal luftes, opstilling af stol i hallen og introduktion af Max til hallen osv. Jeg har aftalt at Amanda filmer os.

Jeg har også besluttet at køre hjem lige før frokostpausen, når vi har været oppe i HTM, for arrangementet slutter først ved 16-tiden og når jeg har været oppe i HTM er den næste vigtige prøve championklassen i Herning søndag morgen.

Så, selv om jeg synes det er surt, at skulle gå før præmieoverrækkelsen, har jeg alligevel prioriteret det højere at skabe de bedste betingelser for Max (og Lille Bjørn og Megan) og mig selv til prøverne næste dag.

Når jeg kommer hjem i morgen, er alt fokus på at gøre det sidste klar til søndag, dvs. pakke bilen og dobbelttjekke papirerne og godbidderne. Søndagen starter tidligt, da jeg skal køre hjemmefra ved 4-tiden, hente Amanda og Osseau og være klar i Herning i god tid inden banegennemgange i championklasse kl. 8:15. Det er ærgerligt for de andre i klassen, men Amanda og jeg er ikke i tvivl om, at en af os to skal vinde!

Jeg er allerede kommet for langt! Det sidste, der sker i aften, er at jeg visualiserer de to prøver i morgen inden jeg falder i søvn, og sikkert også inden jeg står op, og så får Max og jeg en fantastisk dag.

Fotoer er ét år gammelt, fra 25. oktober 2015, og blev brugt i blogindlægget RBM RØM DKRLCH LP1 LP2 HTMF HTM1 Borderhouse Terranova aka Max. Det var dagen, hvor Max fik sin HTM1-titel, på Garbogaard.

Ingen kommentarer: