onsdag den 30. november 2016

Sidste blogindlæg … i denne uge


I går aftes var Max og jeg til den ugentlige rallytræning hos Johanna. Max var voldsomt meget mere interesseret i underlaget end han har været tidligere, så vi tog træningen derfra. Jeg tror faktisk Johanna blev lidt imponeret over, hvor cool jeg tog det. Der var en enkelt situation, hvor jeg alligevel forlangte mere, end han kunne magte, og han løb et lille stykke væk, men ellers gik det fint.

Jeg var – heldigvis! – teamet sammen med Amanda igen, og så er der bestemt ikke mulighed for at sjuske med noget som helst. Jeg fik lige nogle kommentarer til manglende frisignaler, uklare kriterier, uskarp belønning mv. Vi startede med en bane uden skilte, hvor vi skulle arbejde med bakning, sideskift mv. Jeg havde Max en del på højre side, hvor han er blevet meget dygtigere, og hvis jeg følger Amandas råd bliver det knivskarpt.

Derefter en bane med lutter flade kegler, som Johanna havde vist os to gange. Jeg havde Max på højre side i første runde, venstre med sideskift to gange undervejs i anden. Det, der ikke fungerede, var sitter på højre side – det var helt underligt, men Johanna stillede straks den korrekte diagnose: det er pga. HTM-træningen. Både på højre og venstre side, men især på højre, arbejder jeg rigtigt meget med Max, hvor han ikke skal sætte sig, så nu skal jeg være mere end almindeligt fokuseret på at give ham en sitkommando på højre side.

Sidste bane var en (næsten) begynderbane med kegler og sit foran og vendinger mv., som vi skulle gennemføre i konkurrence mod hinanden. Vi startede med venstre side (som Max og jeg vandt), højre side (som Osseau og Amanda vandt, jeg løb den forkerte vej første gang i en 360 grader!!!) og så en venstre side, som blev uafgjort. Så lidt træning af dobbeltspring og sådan noget.

Der var vist nogen der mente, der var koldt i hallen, sådan havde jeg det bestemt ikke efter den time. Hvad er det, med ugens sidste blogindlæg?

I morgen skal jeg umiddelbart efter arbejde i byen og fejre et vellykket projekt.

Fredag morgen går turen til Stockholm og Stockholm Hundmässa, hvor jeg skal være tilskuer og dømme rally lørdag og søndag. I et meget svagt øjeblik kunne jeg have overvejet af tage laptop med, men jeg kom ikke i nærheden af det øjeblik. Jeg tager til Stockholm for at få en masse gode oplevelser både som tilskuer og – forhåbentlig især – som dommer.

Der kommer helt sikkert Facebook opdateringer undervejs, men det bliver mandag, før der skal trænes hunde igen, og før der kommer nyt på bloggen.

Desværre ligger programmet i Stockholm så jeg hverken lørdag eller søndag kan se FS/HTM, lidt ærgerligt, når jeg er så tæt på, som man kan komme. Men jeg kan garantere for, at jeg hepper vildt meget på alle de danske deltagere til det nordiske mesterskab!

Vi ses i Stockholm!

Ingen kommentarer: