søndag den 27. november 2016

Bedre end juleaften


I dag var ren afslapning efter en lang dag i går. En morgentur i dejligt vejr, brunch på Café Europa, kødben til hundene og den planlagte træning: Nose Work med dem alle, bakning med Lille Bjørn, sideskift og bakning på højre side med Megan, samt højre, behind og follow foran med Max.

Jeg forsøger hele tiden at gøre Nose Worken sværere, i dag igen et nyt område og udvidet i forhold til tidligere og også nogle lidt svære (synes jeg). Men alle hundene fandt det hele uden problemer. Kun en pølsesnut, der var klemt ind i en fuge i murstenen, kunne Max ikke få fat i – jeg kunne næsten heller ikke selv få den ud igen :-)


Lille Bjørns bakning gør gode fremskridt, vi er oppe på over en bjørnelængde, og vi arbejder støt videre.


Med Megan er det egentlige fokusområde kontakt, jeg vil virkelig være sikker på at jeg kan fastholde hendes kontakt. Okay kan nogen tænke, er det ikke det jeg har forsøgt i 13 år, uden at det er lykkedes?! Jo, sådan da, men vi er blevet bedre og jeg véd vi kan gøre det godt – indenfor de sidste 5 måneder har vi fået 89, 93 og 95 point i rally, og jeg bliver ved med at træne rally med hende, for jeg vil bestemt ikke udelukke, at hun, selvom hun officielt er pensioneret, kunne dukke op til en prøve i ny og næ …


Med Max sker der virkelig noget, når vi kører kampagne, og jeg husker at være PRÆCIS MED KRITERIERNE. Jeg får præcis det jeg træner, og han kan bakke superflot og lige på højre side, jeg skal bare være endnu skarpere med kriterierne, så han holder positionen. Det er fantastisk, det han laver, til rally, men det skal være bedre til HTM.

Der er også dømt kampagne på svensk rally. Jeg har planlagt, at jeg i morgen laver en særlig udgave af ”Vanlige avdrag” – som beskriver den almindelige fradrag pr. skilt - , så der bliver en skræddersyet udgave for hver af mine baner. Dette, kombineret med mine notater fra rally reglementet og kommunikation med arrangørerne, bliver den perfekte forberedelse til weekenden.


Jeg har fået diverse adgangskort, så jeg får mulighed for også at komme ind fredag aften og bl.a. se HTM/FS-træning.

Sådan en weekend er bedre end juleaften for mig!!!

Ingen kommentarer: