søndag den 14. januar 2018

Hvis ...


I morgen er det 7 år siden jeg blev introduceret til HTM og FS af Anja og Sofie jf. Heelwork to Music og Freestyle. Hvad kunne der ikke være sket, hvis jeg havde fortsat med de to discipliner, som jeg havde i tankerne dengang? Det kan jeg ikke bruge til noget, så det vil jeg lade være med at spekulere på.

For præcis et år siden havde Anita og jeg en træningsrunde, hvor vi tog hul på nogle nye numre jf. It's a new day it's a new plan. Det var her, jeg seriøst begyndte at arbejde med Que reste-t-il de nos amours. Hvad hvis …? Igen, det kan der ikke laves om.

I går startede jeg et nyt HTM2-program med Lille Bjørn og fik seriøst arbejdet videre med Que reste-t-il de nos amours med Max. Anita startede et helt nyt HTM3-program til Where I want to be fra Chess. Jeg så Chess i London sidst i 1980’erne, men har ikke nogen klar erindring om musicalen, kun hovedtrækkene i historien. Men det nummer er lidt spændende, jeg har måske hørt det 10 gange den sidste uges tid, og kommer til at høre det rigtigt mange gange de kommende måneder. Jeg bliver mere og mere vild med både musikken og teksten. Bare tag ”Now I'm where I want to be and who I want to be and doing what I always said I would and yet I feel I haven't won at all.” Meget tankevækkende. Hvis …


Det jeg har kunnet gøre noget ved, er oprydningen i garagen. Øverst et billede fra i dag, her et billede fra for en uge siden. En masse er smidt ud, reolerne til venstre er flyttet til højre, hvor der stod et sofabord, et bur og diverse skrammel. Reolerne i midten er flyttet til venstre. Indholdet af reolerne er sorteret, så der er meget bedre opdeling. Er sofabord, en servante og en kravlegård er sat til salg. Der følger en klapvogn og diverse hundeudstyr, som skal sælges, og en masse bliver kørt på genbrugsstationen.

Netto er der allerede kommet et frit gulvareal på ca. 2,6 m x 3,2 m, ikke meget, men perfekt til at træne momenter. Jeg indviede det med Lille Bjørn, vi fik arbejdet med P2, P6 og P9. Derefter arbejdede jeg med Max med fokus på overgangen P9 --> P1, og P1-sit-gå rundt-afslutning på HTM3. Jeg kunne have ryddet op for længe siden, nu blev det nu, og jeg kender mig selv godt nok til at vide, at det er præcis det, jeg har brug for, for til daglig at indlægge nogle korte træningssessioner med hver af hundene.


Under oprydningen dukkede også nogle rosetter frem, baggrunden er lige meget, men der er rosetter til nummer 1-5 i årets rally champion hund og årets rally ekspert hund i Sydkystens Hundeskole. Enten kan de smides ud, eller de kan anvendes. Lige nu tror jeg, at stemningen er for at bruge dem til en tværgående konkurrence til Sydkystens Hundeskoles rallyprøver i 2018. Det koster ikke noget og så er der 10 hundeførere der får en ekstra roset til nytår!

Ingen kommentarer: