fredag den 26. januar 2018

Rally og HTM

Hvad skal jeg vælge?

Ugens organiserede træning har været to gange Nose Work, i morgen er der planlagt Rally og HTM, som jo er de to prioriterede aktiviteter 😊

Christina har taget initiativ til at vi er nogle stykker (Christina, Amanda og jeg), der mødes til noget rallykonkurrencetræning i Stestrup. Jeg har ikke lavet noget der lignede rally i over en måned, så det bliver godt at komme i gang igen. Amanda har lovet nogle udfordrende baner, og sørger for banegennemgange, så det bliver meget prøvelignende.

Apropos rally bestilte jeg i går præmier til Sydkystens Hundeskoles rallyprøver 11. februar, og allerede i dag kom pakken med alle præmierne. Hundene (øh Kirsten) fik lov at vælge først, og det blev til de fire viste …

På HTM-fronten har jeg kun trænet momenter i en periode, men i morgen, efter rallytræningen, har jeg aftalt med Anita, at vi filmer hinandens programmer. Det er en perfekt træningsmulighed at gå rallyprøver med begge hunde først, og derefter skulle gå HTM-programmerne. Jeg får testet energiniveauet – både hundens og mit 😊 - efter at vi har været i gang i over en time, det kan ikke blive bedre.

Lille Bjørns program i morgen

HTM-programmerne visualiserer jeg mindst en gang hver dag. Det er stadig lidt underligt at opleve, hvor mange detaljer der kan arbejdes med via visualiseringer, og det bliver godt at prøve det hele i praksis. Med Lille Bjørn er det HTM2-programmet jeg arbejder med, det er kun 24.3 jeg går HTM1-programmet.

Ingen kommentarer: