mandag den 1. januar 2018

Orden


Der var direkte TV fra Kongehusets Nytårstaffel, da jeg begyndte på dette indlæg, og der er rig lejlighed til at se ordener af enhver art. Dog har jeg ikke set nogen bære den mest eksklusive af dem alle: Hønseordenen. Den er afbildet ovenfor og bl.a. omtalt i dette blogindlæg

Jeg har benyttet dagen til bl.a. at klare nogle administrative opgaver, som følger med at holde prøver og at være ansvarlig for økonomien i Sydkystens Hundeskole. Og selv deltage i prøver.

Resultaterne fra de to rallyprøver i går er blevet registreret på Hundeweb og prøverne færdigmeldt. Næste skridt er at DKK sørger for at resultaterne bliver tilgængelige på Hundeweb, så de fremgår af de resultatlister, som er tilgængelige for alle, og fremgår af de enkelte hundes resultatlister.

Jeg har gjort Sydkystens Hundeskoles regnskab for 2017 færdig, så revisoren kan få regnskab og bilag til gennemgang. Det lyder umiddelbart kedeligt, men for mig er det en ret spændende opgave, fordi den giver et præcist billede af, om der er balance mellem indtægter og udgifter. Det er der bestemt, vi har et nydeligt overskud.

I 2018 er vores aktivitetsniveau pt. ret begrænset. Der er nogle få instruktører, der gennemfører hold. Vi holder dobbelt rallyprøve 11. februar, HTM-prøve 30. juni og dobbelt rallyprøve 31. december. Rallyprøven 11. februar blev lukket for tilmelding for lidt siden, der er 50 tilmeldte til hver prøve, hvilket vi har sat som maksimum.

Konceptet er helt det samme som i går, bl.a. med legetøjspræmier til alle. Det er meget populært og vi har økonomi til det. En dobbeltprøve er attraktiv for deltagerne, og administrativt er det ikke meget mere besværligt end en enkeltprøve.

HTM-prøven 30. juni bliver åbnet i løbet af måneden, der er lige lidt praktik jeg skal have styr på inden.

Rallydysten 2017 gennemførte Sorø Hundevenner og Sydkystens Hundeskole i tæt samarbejde (og flere andre klubber var med i samarbejdet), og vi er helt enige om at fortsætte i 2018. Stine, Susanne, Amanda og jeg står for det administrative, og i processen med at finde en dato for prøven i 1. kvartal (det endte med at blive 24. februar) bragte os omkring en DM-kvalifikationsprøve 3. marts i Kolding, som absolut ikke stod på min plan, men nu er begge hundene tilmeldt!

Begge hunde er også blevet tilmeldt en dobbeltprøve i Svalövs BHK 18. februar, vi arbejder på at komme videre i det svenske system.

I morgen slutter fristen for at deltage i min 2018 Quiz. Jeg glæder mig hvert eneste år til at se svarene, for de kommer typisk fra personer, der kender mig rigtigt godt, og har ret gode bud på hvordan fremtiden vil tegne sig. Du kan stadig nå at være med :-)

Årets første træning er i morgen aften, hvor Lille Bjørn og jeg skal starte på en ny runde NW-øvet hos Merete; vi glæder os!


Hundene har fået nogle gode ture, og specielt eftermiddagsturen var i det flotteste sollys.

Ingen kommentarer: