søndag den 31. december 2017

Fantastisk afslutning på 2017

Susanne, Margaretha, Mari, Amanda

Som nævnt i blogindlægget i går skulle Sydkystens Hundeskole i dag afholde den traditionelle dobbelte rallyprøve i Herringløse Agilitycenter.

Vi har fået ret mange roser for arrangement, som vi takker mange gange for :-) Det var også en ren A-hold opstilling med Connie som kritikhenter, Amanda, Anita og Charlotte som sekretærer og Conni og undertegnede som dommere/tidtagere. Jeg har helt seriøst aldrig oplevet en prøve, hvor alt det administrative bare kørte på skinner som her!

Jeg havde flere ret gode (aka fede/lækre) oplevelser. Birgit og Chilis championklasse var til en instruktionsfilm, ditto var Camilla Emilie Favrholdt og Rolf i øvet klasse.

Men det er alligevel ekspertklassen jeg vil huske længst, i lighed med flere deltagere.

Mine baner kan findes her. Der var kun to stop på Ekspertbanen, hvilket nogle ekvipager kunne lide, andre havde det noget sværere med.

Top 4 udløste tre titler. Susanne og Annesine (Ellebækgårdens Annesine) fik med 96 point deres DKLRCH. Margaretha Nilsson og Peggy (Privat's Quite Dotty) fik med 98 point deres DKRLCH. Mari Lindström og Australian Mates Bizkit fik 98 point og deres andet certifikat. Førstepladsen fik Amanda og Dumle med 99 point, og dermed titlen DKRLME.

At få lov at dømme, når tre hunde opnår de eftertragtede titler i ekspertklase er stort. Når det er tre førere, jeg kender godt, er det ekstra stort. At Amanda og Dumle fik titlen og vandt klassen var bare det bedste jeg kunne have ønsket mig.

Lidt senere havde jeg fornøjelsen at uddele Sydkystens Hundeskoles Hundepriser for 2017. Den gik til DKKs Nose Work udvalg, Annie Larsen og Amanda Haue Jakobsson: Læs mere her. Det var dejligt at kunne påskønne nogle helt særlige indsatser inden for hundeverdenen.

Jeg fik í dag en ganske særlig hilsen fra en person, som jeg sætter umådeligt højt, som synes det var synd, at jeg ikke kunne få Sydkystens Hundeskoles Hundepris, og derfor gav mig ”MIN helt private pris.” Jeg har altså fået en del tårer i øjnene over den detaljerede begrundelse, som bl.a. omfatter:

”Du begejstres altid mere end mig selv, over de resultater mine hunde og jeg præsterer, og får mig til at se virkeligheden i øjnene, og være realistisk og glad for det jeg har med mine hunde. Du gør mig derved til en meget bedre hundeejer. Du giver altid plads til at høre på, eller på anden vis hjælpe hvis du ser jeg har behovet. Uden jeg nogensinde har behøvet at spørge.

Du giver alt hvad du har, og har du en mulighed for at tage en med på en god oplevelse, har du altid været overstrømmende gavmild med både tid, plads i bil, eller en gave hvor du syntes det passede.

Du har, trods dit hektiske liv med Max og Lille Bjørn, altid hjerterum og plads til at være der for andre.

Fordi jeg holder utroligt meget af dig, og fordi du til dato har, og fortsat altid vil, betyde ufattelig meget for både mig og mit hundeliv.”

Jeg er lykkelig for de flotte ord, og der er kun at sige:

Glædeligt nytår til alle, der er kommet hertil :-)

Ingen kommentarer: