onsdag den 20. december 2017

Juleafslutning


Til aften var vi til juleafslutning for Anja/Johanna-kursister i hallen i Ringsted, Et stort, flot arrangement med uofficielle prøver i rally, HTM/FS, færdighedsprøver og LP.

Jeg var tilmeldt rally med Lille Bjørn og Max, og HTM med Lille Bjørn.

Championklasse var første klasse, Lille Bjørn startede og Max var nr. 6 ud af 7.

Lille Bjørn var bestemt ikke varmet ordenligt op. Han var totalt frisk, og dermed overivrig og med lyd. Der var ikke så meget at gøre ved det på banen, andet end at grine. Det var en superlækker bane Anita havde designet med masser af sideskift, og den burde have passet os bedre. 1x10, 5 x ommer og 5 x 1 = 70 point og samlet nr. 6. Læring: bedre opvarmning. Måske skulle jeg generelt starte med Max og have Lille Bjørn senere på?!

Max var ok varmet op, men jeg begik mindst to dumme fejl. Jeg havde ikke overvejet at hallen er rigtigt svær for ham med så mange aktiviteter og lyde, og så blev jeg sur på et tidspunkt, hvor han ikke kom, da jeg kaldte. Jeg fik hurtigt korrigeret, og den sidste halvdel af banen gik fint, bortset fra et mistet dobbeltspring. Med 2 x 10, 1 ommer og 1x1 blev det til 76 point og samlet nr. 5. Og en sammenbidt fører, som var rigtigt utilfreds med sig selv. Jeg fik talt med Amanda om det, jeg fik talt med Anita (da eksperterne gik banegennemgang) og trykket lettede, jeg havde lært af forløbet og jeg kunne begynder at fokusere på at følge andre prøver og tale med andre deltagere :-)

Da færdighedsprøverne og LP’en var slut blev de to ringe slået sammen, og HTM/FS-blev sat i gang. Der var i alt 14 deltagere, som gik op i den valgte klasse, og blev bedømt på klassens niveau, så HTM/FS klasse 1, 2, 3 hunde kunde konkurrere indbyrdes og med en 6+’er.

Jeg havde varmet Lille Bjørn ordentligt op, og han gik som en drøm i vores HTM1-nummer. Han var helt på hele tiden, og jeg fik timet afslutningen, så jeg havde front mod Anja, som dømte, i P2, og han blev i P9 i afslutningen :-) Det føltes virkelig godt, og jeg fik så mange dejlige tilbagemeldinger. Det var det bedste vi kan gå pt. Lille Bjørn er helt upåvirket af omgivelserne. Jeg fik en god snak med Jette Porter om programmet og fik talt om ideer til klasse 2, som jeg håber vi er klar til efter næste prøve – vi mangler kun et enkelt Q-point.

Vi fik 24,7 point (!!!) og endte som samlet nr. 2 og valgte ovenstående roset, afbildet med en juleøl jeg fik til aftensmaden.

Tak til Anja og Johanna for endnu et superflot arrangement! Og tak til alle for dejligt selskab!!

Ingen kommentarer: