mandag den 4. december 2017

Fornyelse af 6+

Den kreative proces er i fuld gang!

Louise og jeg havde en aftale til aften. Vi skulle finpudse vores 6+-program inden prøven i Hangar 17 den 17. december. Vi aftalte for 14 dage siden en ny start (inden møllen) og skulle afprøve den i praksis i dag. Det var lidt interessant: vi skulle først genopfriske hvad vi havde aftalt og derefter prøve det til musik. Og fandt ud af, at det slet ikke passede til musikken …

Nå pyt, så blev vi kreative – og det var rigtigt sjovt! Hundene var helt med på forskellige eksperimenter, og pludselig var det der. Lidt finpudsning, og vi havde en helt ny start på vores nummer, med en noget højere sværhedsgrad, og lige noget for begge hunde.

Det meste af programmet er uændret, men den nye start er helt sikkert sjovere for hundene, og det medvirker samtidig at til at førerne får ny energi = win-win.

Jeg vil ikke afsløre hvad ændringerne går ud på, men vi skal anskaffe en ny rekvisit og går i skarp træning og om 13 dage vil vi så vise programmet i Hangar 17!

En dejlig træningsseance med masser af sjov og snak; og hvor er det skønt at opleve Billie og Max sammen, de hygger sig bestemt rigtigt meget med at træne med de to kreative førere ;-).

Ingen kommentarer: