torsdag den 7. december 2017

Coachingsession nr. 13 & Indsamling til maleri af Anja & Queeny


I dag var jeg til min 13. coachingsession hos Anja. Det er godt 2½ år siden jeg havde den første og næsten præcis ½ år siden den seneste.

Fotoet ovenfor er mine noter til mødet. Som sædvanlig startede jeg med at tale og tale, for der var jo meget vigtigt at fortælle om siden sidst, ikke mindst Samsø, som har givet mig årets hidtil bedste oplevelse med hver af hundene, Max’ debut i HTM3 og Lille Bjørns debut i HTM1.

Jeg skulle fortælle hvorfor det var større end NM, DM og Årets Hund. Hvorfor HTM for første gang står øverst for begge hundene, det plejer at være Rally. Jeg skulle fortælle hvilken følelse jeg havde indeni under de fantastiske prøver, hvorfor jeg havde dem og rammerne for dem.

Vi talte om forandringen siden mine første coachingsessioner, om min bevidsthed om at være cool, glad, smilende og boblende, og bevidstheden om, hvordan jeg kommer i den sindsstemning til konkurrencerne.

Helt konkret hvordan jeg skaber de rette følelser under prøverne i Hangar 17, under mindre gunstige rammer end på Samsø – fordi jeg skal ud og hjem samme dag.

Fantastisk at tale igennem og skulle argumentere for. Jeg kan virkelig mærke at jeg fortsat udvikler mig og véd, hvad jeg skal gøre i forbindelse med konkurrencer – og før og efter.

Efter coachingssessionen talte jeg med Anja om mindet fra VM. Her er hvad det endte med (opslag på Facebook):

Det uforlignelige makkerpar Anja Christiansen og Queeny vandt i år Verdensmesterskabet i HTM for anden gang. Anja slog følgende op på Facebook: ”Ideer søges :-) Hvis du skulle mindes en stor oplevelse/resultat.... hvad ville du så få lavet/købe som minde? TAK”

Jeg svarede i en tråd med mange andre gode forslag: ”Jeg ville få malet et portræt af min hund og mig selv – jeg går ud fra at det er dit og Queenys VM, der skal mindes :-) En dygtig maler, et oliemaleri, et fantastisk minde! Og så ville jeg få en god supporter, fx undertegnede, til at starte en indsamling aka crowdfunding, for det ville øge værdien af maleriet uendeligt, hvis jeg vidste at en masse hundevenner havde været med til at give deres bidrag til det. Vi er RET mange der er MEGET stolte af dig!!!”

Jeg har i dag fået Anjas accept til at få denne idé realiseret! Jeg er ved at finde ud af hvem, der skal stå for maleriet, og jeg klarer alt det praktiske.

Hvis der er nogen, der har lyst til at bidrage til betalingen, er det meget velkomment. Jeg står for indsamlingen og sørger for at indkomne beløb går til maleriet – og eventuelt andet til Anja, hvis der bliver indsamlet mere end maleriet koster.

Alle beløb er velkomne, store som små, og jeg udarbejder en liste med alle bidragsydere (uden beløb), som Anja vil få sammen med det færdige maleri.

Betaling via Mobile Pay til 21 29 08 86. Mærk betalingen Anja.

Jeg håber at mange vil være med til at give Anja et minde for livet, om nogle fantastiske præstationer i HTM, som har begejstret og rørt rigtigt mange af os.

Ingen kommentarer: