fredag den 1. december 2017

Endnu mere HTM/FS

Fuldt fokus fra Lille Bjørn!

I dag havde jeg en aftale med Lonni i hallen i Viby. Det har hendes første besøg i hallen og mit x’te, den ligger supergodt for os begge (præcis 20 minutters kørsel for mig), og vi havde bestilt 1½ time. Det var perfekt tilpasset, så vi kunne se hinandens programmer, give feedback og derefter træne momenter selv.

Max var en anelse mindre optaget af underlaget i dag end i onsdags, og måske 2/3 af tiden var han fint på. Der var flere del af programmet som jeg var ualmindeligt tilfreds med, flere dele som jeg ”bare” var almindeligt tilfreds med, og så var der nogle snuseture, hvor jeg i andre situationer ville have afbrudt, men jeg arbejdede med godbidder og fik ham tilbage hver gang.

Og når jeg nu skriver dette, så kan jeg godt mærke, at jeg er rigtigt godt tilfreds. Det var ikke nemme odds for Max, og han gjorde det alligevel på et fornuftigt niveau. Det går bestemt fremad, og jeg har en rigtig god mavefornemmelse med det program!

Lonni was here :-)

Jeg fik set Lonni og Morgans HTM-program, for hulen det er godt; flot sværhedsgrad og dejligt flow, det klæder de to. Og egentlig ingen overraskelse, for er Lonni og Morgan ikke gode til ALT hvad de beskæftiger sig med??? ;-)

Lille Bjørns og mit HTM-program var jeg ovenud tilfreds med, han hang en anelse i løbet, fordi han skulle snuse lige da vi gik i gang, men kom op igen, skiftet til P2 gik fint, overgangen til P9 næsten flydende, og han holdt positionen. Lonni var ret imponeret af programmet, og der er da også kommet to positioner til, siden vi var oppe med det 28. oktober, og Lille Bjørn er vidunderligt på.

Efter lidt diskussion med mig selv og Lonni ændrede jeg beslutning med hensyn til Lille Bjørn og FS, og gik med manuskript i hånden det fulde program med musik. Det var en del bedre end i forgårs, fordi jeg har fået bedre styr på programmet, og Lille Bjørn er frisk på det hele.

Min vage tanke om at bruge en stok er droppet, så nu er der flow i forløbet, og måske en passende ”cirkushat” skal med – den kan bruges i follow og spin/twist? - , ja, jeg har stadig ikke noget kostume på plads …

Den sidste ½ time brugte jeg på at træne lidt rally med først Max, så Lille Bjørn, det var for at skabe forandring i forhold til det vi havde arbejdet med indtil da og det gik strygende. En skøn træningsomgang og en dejlig start på weekenden!

Ingen kommentarer: