lørdag den 2. december 2017

Rally: 2x93, 100, Sverige. HMC: 13.515


I dag stod Sydkystens Hundeskole for en stor rallyprøve i Niløse til støtte for Hundesport mod Cancer (HMC). Med 78 tilmeldte var det en meget stor prøve. Der var 3 dommere (Anita, Conni, Paul), 2 sekretærer (Amanda, Conni), 2 tidtagere (Conni, Paul). Der var en supergod stemning. Der var mange flotte resultater. Der var et meget flot overskud til HMC. Det er fantastisk at være en del af sådan en dag!!!

Championklasse


Lille Bjørn og Max var tilmeldt i Championklasse, som Conni havde designet en fin bane til, i den lidt svære ende ville nogle nok sige, med masser af sitter og med to gange bakke på højre side.

Jeg synes det var en fed bane, og det syntes Max og Lille Bjørn også. Max gik en vidunderlig bane, han var bare med, og vi udførte alt som det skulle. Vi fik 93 point, trukket 7 x 1 for snus.

Lille Bjørn gik også fantastisk. Vi fik en ommer (manglende kommando fra fører) og derudover 4 x 1. Også 93 point til ham. Det rakte i en flot klasse med 8 deltagere til en 2. og 3. plads og dermed fine præmier fra Barks N’ Bones, flotte rosetter og præmier fra Mias fletteri.

De gik fantastisk begge to, og jeg er supertilfreds med dem.

Ekspertklasse

Derefter havde jeg fornøjelsen at dømme en stor ekspertklasse, med et meget flot topniveau med 5 ekvipager, der fik certifikater.

Jeg havde fornøjelsen at give en ekvipage 100 point, at det var Amanda og Dumle var en ekstrastor fornøjelse. Jeg tyvstjæler fra hendes Facebook opslag inden hendes mor gør det: ”Min aller bedste Dumle fik i dag 100 point og blev 1. Vinder og ikke mindst 2. Cert i ekspert hos Sydkystens Hundeskole arrangement til fordel for Hundesport mod Cancer! 🌟 🌟 🌟 jeg er meget stolt af min sorte diamant!!! 😍 😍 😍”

Sverige

Det er ikke nogen hemmelighed at Amanda og jeg skal til Sverige 10. december og debutere i svensk rally. Så er det skønt at have svenske hundevenner, som vil hjælpe os på vej. Ingrid og Margaretha, som begge var til rallyprøven i dag, havde lavet et sæt svenske skilte i visitkortformat til os samt et sæt øvelsesbeskrivelser af de svenske Nybörjarskilte med fremhævelse af afvigelser fra de danske regler. Jeg læste dem og under banegennemgangen for øvet klasse gennemgik jeg dem med Ingrid og Margaretha. Tusind tak for interesse og hjælpen!

HMC


Og så handlede det hele jo om at skaffe penge til HMC. Så her er et foreløbigt kommenteret regnskab.

Indtægter:
  1. 14.720 kr. Det er tilmeldingsgebyrerne.
Udgifter
  • Halleje 0 kr. Stor tak til Helle Palm, Hund hos Helle
  • Dommerhonorar/kørsel 0 kr. Stor tak til Anita, Conni og Paul
  • Sekretærhonorar/kørsel 0 kr. Stor tak til Amanda og Conni.
  • Mad mv. til dommere og sekretærer 0 kr. Der var ingen, der ville have penge :-)
  • Rosetter 625 kr. Der er uddelt 25 rosetter på dagen, og vi køber af Sydkystens Hundeskole for 25 kr. pr. stk.
  • DKK. Vi skal betale 300 kr. + 20 kr. pr. registreret resultat, det bliver 1.380 kr. med 54 beståede.
  • Præmier. 2.600 kr. Vi købte præmier til alle, som var med i dag, i alt 70 deltagere fra Mias fletteri. Det koster 2.600 kr., som Mia giver til HMC!
  • Sydkystens Hundeskole købte liner for 300 kr., som gaver til de fire dommere/sekretærer.
Tak til Barks N’ Bones for at sponsorere præmier til nr. 1-.3 i alle klasser.

Endelig havde Petshoppen, som havde stand i hallen lovet at donere 5 % af dagens salg til HMC. 5 % var 255,80 som blev rundet op til 500 kr. Kæmpestort tak til Gitte Jacobsen for det!

Summa summarum:

Selve rallyprøven: Indtægter 14.720, udgifter 625 + 1.380 + 2.600. Netto: 10.115. Sydkystens Hundeskole har købt for 300 kr. og købt præmier for 2.600 hos Mia. Petshoppen har givet 500 kr., i alt 3.400 kr. til HMC.

Så i alt 13.515 kr. ender hos HMC affødt af dette arrangement, 10.615 fra Sydkystens Hundeskole og 2.900 kr. fra Mia.

Tusind tak til alle, der har bidraget!

Ingen kommentarer: