torsdag den 14. december 2017

Gammel kærlighed … og nye kærester


Lille Bjørns debut i svensk rally 10. december 2017 (foto: Ingrid Dahlqvist)

I perioden 1. oktober 2006 – 14. december 2015 var jeg til 107 officielle LP-prøver: 40 med Megan, 50 med Lille Bjørn og 17 med Max. Det var LP der var i centrum i hundetræningen hele perioden, men efterhånden blev interessen mindre. Lille Bjørn gik fantastisk det sidste halve år, men vi havde ikke marginalerne på vores side, og Max og afstand voldte så store problemer, at jeg besluttede at droppe LP3 efter en prøve på Samsø 11. oktober 2014, hvor Max fik en 3. præmie med 3 nuller.

Jeg kom til at tænke på det da mindet om Lille Bjørns sidste LP-prøve 14. december 2015 dukkede op .

Jeg må indrømme, at jeg aldrig har savnet LP’en, faktisk følger jeg stort set ikke med i den disciplin, så det er bestemt en gammel kærlighed, der ER rustet.

Heldigvis har jeg fundet nye kærester. Det er lidt bøvlet med flere kærester. Men i bund og grund ville jeg ikke undvære nogen af dem. Mine kærester er HTM, Rally, NW, 6+ og FS.

Mine trofaste læsere véd, hvordan mit hjerte brænder for dem alle. Det er noget forskelligt jeg holder af ved hver af dem, det er fascinerende, og holder mig på dupperne, for jeg vil nødigt svigte nogen af dem.

Min ene kæreste (Rally) har en kusine i Sverige, som jeg havde stævnemøde med i søndags. Ingrid har filmet Lille Bjørns og min debut, vi var oppe som de allerførste i Nybörjarklass, og som man kan se på filmen synes vi det var et rigtigt hyggeligt første møde. Klimaks varede næsten 3 minutter, men Lille Bjørn var også glad for hende, og så gør det jo ikke noget at der går noget tid på banen. Hende skal vi bestemt besøge igen :-)

Min favoritkæreste lige nu er HTM, hende har jeg tit hede drømme om, faktisk tænker jeg på hende hver nat inden jeg falde i søvn, og jeg drømmer også hyppigt om hende – det er en RIGTIG kæreste.

Lille Bjørn, Max og jeg har en date med hende på søndag i Hangar 17. Vi skal hjemmefra lidt i 6, og hvis alt går vel er vi hjemme lidt over 20, det må være beviset på at, vi virkelig holder af hende!
 
 
Som man kan se på billedet har vi også gaver med til hende, for det er en kæreste, der stiller krav. Til gengæld giver hun også uendeligt meget igen. Jeg tror virkelig på at dette forhold har potentiale til at holde meget længe …

Ingen kommentarer: