torsdag den 17. januar 2019

Et nyt liv, Paul 51 år, pension og motivation


I går var jeg til tredje samtale hos min psykolog og det var en fest! Jeg fortalte om situationen på arbejde (jeg bliver taget af et bestemt projekt, som hun sagde jeg skulle), om livsstilsomlægningen og om hvordan jeg havde det. Hun konkluderede, at jeg havde fået et helt nyt liv, og at jeg kunne arbejde til jeg blev 100 år :-) Jeg kunne godt mærke, at jeg var ret begejstret, når jeg fortalte om det hele, sikken en forskel i forhold til første besøg for godt 1 måned siden. Vi sluttede efter ½ time, jeg svævede ud og der bliver forhåbentlig ikke brug for flere samtaler.

Dagens træning hos Tina startede med at jeg blev vejet og målet på en Tanita kropsanalysevægt. Resultaterne kan ses foroven, bl.a. at min metaboliske alder er 51 år. På alle parametre ser det meget fornuftigt ud, og ærligt talt – det er længe siden jeg har følt mig så frisk og overskudsagtig både fysisk og mentalt. Det er en fantastisk fornemmelse!

I betragtning af, at denne blog er en hundeblog, har der stået forbløffende lidt om hundetræning på det sidste. Jeg må erkende at rally fylder en hel del af fritiden, og det er ikke træning med hundene i rally …

Men i dag blev jeg tagget af Anja, jeg er tilmeldt et HTM-nørdekursus med Lille Bjørn den 27. februar, en fortsættelse af et kursus fra maj 2018. Der er sket meget siden da, og desværre er det nu sikkert, at Lille Bjørn er tæt på helt døv. Jeg har talt med forskellige om det, og konklusionen er blevet, at jeg pensionerer ham i HTM. Vi fik debuteret i klasse 3 på Samsø, vi har gået i seniorklasse, og jeg ville ønske jeg kunne prøve HTM3 igen, men det vil simpelthen ikke være fair. Det er og skal være en svær klasse, og jeg kan ikke løfte vores niveau så meget, at vi kan præstere noget ordentligt på det niveau. Jeg vil til gengæld glæde mig over at jeg valgte at gå HTM med ham, og at vi har haft en masse fantastiske oplevelser, herunder at blive Årets Hund i HTM2 og vinde Hund i Fokus i HTM2.

Paddington-programmet er det så væk? Næh nej, der er et kæmpepotentiale i det, så jeg har lovet mig selv, at det skal være Max’ næste program – når lysten til HTM med ham vender tilbage. Og det gør den måske, nu han skal overtage Lille Bjørns plads på HTM-kurset 


På eftermiddagsturen med Max skete der noget. Pludselig begyndte jeg at køre When I’m 64 i hovedet, jeg byttede rundt på nogle af tricksene, og pludselig begyndte programmet at hænge sammen! Jeg har lige kørt det på papir, og jeg tror det kan fungere.

Der er HTM-prøve 17. februar i Ringsted, normalt ville jeg have meldt til for længst, men det har jeg ikke gjort denne gang. Men nu er jeg mentalt klar til at gøre det. Max i FS1, og Lille Bjørn og Max i 6+. Jeg har ikke fundet musikken til 6+ endnu, jeg har nogle forskellige stumper af et program, og vi skal nok få noget sjovt ud af det.

Jeg er også med næsten en uges forsinkelse begyndt at planlægge hjemmeopgaverne til Johannas trickshold, som heldigvis ligger hver anden fredag, så vi kan stadig nå det.

Der sket så meget lige nu, der motiverer mig. Som man kan se af ovenstående er det med god grund, for tingene kører lige nu.

Ingen kommentarer: