mandag den 28. januar 2019

Gode og dårlige minder

 
Det vil være synd at sige, at jeg interesserer mig voldsomt for håndbold. Men en VM-finale med Danmark som den ene part, den ville jeg alligevel ikke gå glip af :-) Så sammen med et par millioner andre danskere og sikkert mange andre tilskuere rundt omkring i verden, så jeg finalen i går. Vi fik champagne til, for det synes vi nu engang var passede til så stor en finale. Champagnen var en gave jeg har fået i hundesammenhæng, og jeg synes der er noget særligt ved at nyde værdsatte gaver i en særlig sammenhæng, det gør gaven endnu mere værd.


Aftensmaden fik vi efter finalen, jeg fik blæksprutte i olivenolie og to oste. Vi fik rødvin til, den første rødvin vi har drukket herhjemme i år. Det var bestemt ikke en tilfældig rødvin, det var en gave fra en meget god ven og det gjorde nydelsen endnu større. I overensstemmelse med min nye livsstil blev flasken ikke drukket op, faktisk fik jeg det sidste til aftensmaden i dag og lige nu, mens jeg skriver dette blogindlæg. Det er jo også en fin test af en vin, om den kan holde sig i 24 timer i åbnet tilstand, og det kan denne bestemt!

Jeg var træt og gik ret tidligt i seng i går, jeg blev vækket lidt over 2 ved at Max peb, og lukkede ham ud, og der gik vel 5 minutter før han kom ind igen. Jeg var blevet lysvågen og kunne ikke falde i søvn igen. I stedet fik tankerne lov til at køre helt vildt. Faktisk sporede jeg dem bevidst ind på en masse negativt, bl.a. om min far – han ville være blevet 100 år i næste måned, og jeg prøvede at komme i tanker om et positivt minde … det lykkedes ikke, så jeg spolede videre. Jeg var inde over nogle andre dårlige minder, bl.a. flere episoder, hvor jeg selv har været et fjols, og heldigvis kan tænke tilbage på, at jeg er i bund og grund er omgivet af mennesker, som vil mig det godt og er i stand til at tilgive, og det er da vidunderligt!

Jeg fik også mentalt arbejdet en del med Max’ og mit FS-nummer. Jeg fik justeret nogle detaljer og prøvede det af med musik (uden Max) et par gange her til aften, og det begynder at hænge godt sammen.

Der er også ved at være styr på Sydkystens Hundeskoles næste dobbelte rallyprøve den 9. februar. Det bliver første gang Anita og Amanda sammen skal dømme en dobbeltprøve, og det er naturligvis ikke tilfældigt at vi står for det. Charlotte skal være prøveleder og jeg er ”bare” deltager og klarer lidt administration. Jeg glæder mig rigtigt meget til den prøve. Udover at det bliver mine første prøver i år, bliver det også første gang i år Mathilde skal gå med Max i juniorklasse, som opvarmning til Bornholm og Roskilde, hvor hun skal op med både Lille Bjørn og Max, og så med Boogie i Øvet klasse.


De fleste Facebook-minder er heldigvis positive, således også dette fra for et år siden. Tre hunde der hygger sig gevaldigt :-)

Og så er drømmen om næste hund måske ved at være mere end en drøm. Jeg ønsker mig så meget en ny hund, men det hele skal afbalanceres, og på den ene og på den anden side. S¨å dette må blive en cliffhanger.

Ingen kommentarer: