torsdag den 27. oktober 2022

Fantastisk træning ❤️


Hvis jeg skulle skrive et blogindlæg lige nu [skrevet i går aftes] kom det til at hedde: Fucking god træning.

Træningen hos Karina til aften var perfekt i forhold til Max, Otto og mig!

Tema: sideskifter.

På Max’ hold havde vi i første runde fokus på noget selvvalgt relateret til sideskift. Jeg valgte synkron, hvor Max vender ind mod mig, og kriteriet = synkron start. Vi fik arbejdet med forkommando, for at få Max’ fokus væk fra mit ansigt (!), så det blev i første omgang (?) ”Max”, plus at jeg viste min hånd, som bruges som guide samtidig med den verbale kommando. Det virkede fint, som I supergodt, og kunne som sideeffekt også bruges i forbindelse med sideskift om kegle, hvor han var for fokuseret på mig (tænk at skrive sådan noget).

I anden runde gik vi en bane med fokus på sideskifter. Jeg havde besluttet at lave indgangen om, da Karina stoppede mig. Og vi lavede startritualet om, jeg slappede mere af, og jeg havde hænderne korrekt ned lang siden. Kæmpeforskel og et fantastisk fokus fra Max!!!

Der var en mental note ved sideskift foran (det stationære), hvor jeg siger rundt, når det er højre til venstre (mod uret), og Max løb lidt væk. Bagefter kom jeg til at tænke på, at ved fremsending om kegle har jeg også nogle gange i indlæringen brugt rundt lige når han kom til kegle …

Perfekt banegennemgang i øvrigt, fed og megapræcis feedback, og kommentarer til specielt starten. Træningstime midt i prik, lige det jeg havde brug for i forhold til de sidste generalprøver inden NM. Jeg gik lidt før tid for at lege med Max og lufte ham alene. Det var som at gå efter en fantastisk prøve, så bliver det ikke bedre.

Så byttede jeg til Otto, han blev luftet og vi gik ind i hallen. Der blev snuset igennem på underlaget skal jeg hilse og sige, jeg fik belønnet for noget kontakt, men ingen tvivl om at det underlag trak ekstremt meget i forhold til andre, jeg har oplevet = perfekt træningsmulighed 😉

I første runde valgte jeg straks indtagelse af position, og vi fik nørdet med venstreposition og lidt højre. Otto er blevet meget bedre på venstre side, og det er bare at klø på = jeg laver den platform i morgen. 20 x 20 cm x 2 cm. På højre side er det ikke så stærkt endnu, men vi gjorde fremskridt og det står nu øverst på træningslisten, det er her vi skal rykke for at komme blandt de allerbedste.

Banen. Otto snusede vildt, jeg fik nogle råd om at håndtere det (få ham væk, hvis han ikke kommer når jeg kalder, belønne for kontakt osv.), vi kørte vores opvarmningsritual og havde en perfekt start og gik en supergod bane. Ingen snus (eller ekstremt lidt?) og fantastisk fokus fra Otto. Føreren var lidt febrilsk og fik belønnet rigeligt for hoppen, men Otto var på og skarp. Det han kan gør han godt, og det han ikke kan, må føreren sørme træne på!!!

Otto blev belønnet med den nye bold for første gang, det var den han vandt på Samsø, og den er god – han ville ikke bytte med den anden, som han ellers vild med!!!!

Bagefter trænede vi lidt fri ved fod, hvor eneste fokus var at belønne for kontakt og nul hop, og ja det fungerer perfekt, når føreren bare har fokus på det.
 

Også her gik jeg før tid, jeg kunne mærke at jeg var så glad og ekstremt tilfreds, to fantastiske timer.

Hvis jeg skulle foretage det umulige valg lige nu, ville Karina helt sikkert være min foretrukne træner, hun er altså totalt sej til at læse mig, og sige tingene direkte, og jeg lytter og lærer og gør det, for hold da op hvor det virker.

Ingen kommentarer: