tirsdag den 24. april 2012

Glæder og sorger

I lørdags, mens jeg var på Ken Ramirez seminar, var Kirsten med Lille Bjørn på DTK’s udstilling i Haarlevhallen. Selve udstillingen gik ikke så godt, Lille Bjørn fik Very Good: ”Meget bra type og størrelse, bra hoved, tilstrækkelig hals og krop, kunne være noget bedre vinklet, kunne vise sine bevægelser bedre, lidt for åben pels, udmærket hale, meget trevlig temperament.”

Det med bevægelserne skyldtes at der vistnok havde været en løbsk tæve i ringen inden ham, i hvert fald kunne Kirsten ikke få kontakt med ham i ringen, så han blev nærmest trukket rundt i den.

Foto: Jeanel Kristensen

Grunden til at han blev udstillet var mest, at Kirsten alligevel skulle af sted for at hente de to pokaler, som han har vundet som henholdsvis årets LP2 hund og årets rally eksperthund i DTK.

Foto: Hanne Larsen

I går fortsatte mine to LP-hold i Jersie (igen godt vejr), og Evas hvalpehold og Let øvet hold gik i gang med den praktiske træning. Som ekstra bonus var der et par drenge der spillede fodbold, så der var nogle LP-hunde der fik lidt ekstra forstyrrelser.


I går aftes fik vi den triste besked, at en af Ottos gamle flammer Nuggi, skulle aflives i dag. Hun havde sprængt et ledbånd i bagbenet og var fyldt 11 år – vi synes Susanna og Klaus valgte det rigtige. De har heldigvis stadigvæk Gandalf.

I dag fik jeg en opringning fra en journalist, der skal skrive om mit indlæg om Motivation af hunde, som jeg skal holde i forbindelse med DGI’s Foredrag på Agility Convention. Han fangede mig på et godt tidspunkt, og sluttede da også med at sige at jeg havde fortalt en masse, som han ikke vidste han kunne have spurgt om. Ovenpå Ken Ramirez får mit indlæg nogle nye interessante indfaldsvinkler – jeg glæder mig til 26. maj, hvor foredraget skal holdes!

Og så var jeg i Jersie med Lille Bjørn og Max for at træne. Jeg trænede for første gang i 12 dage kunne jeg se, da jeg noterede i træningsdagbogen, og det gik rigtigt skidt med Lille Bjørn, hold da op hvor var han rusten :-(

Han ville ikke tage positioner i stillingsskift på 1. kommando, han begyndte at hoppe frem i sit-dæk og kunne heller ikke dæk-stå på kort afstand. Kriterierne blev sænket og vi kom i gang igen.

Dirigeret apport har jeg aldrig trænet, hvor jeg selv lægger apporterne, og den dårlige idé fik jeg så i dag; og han fulgte ikke mine dirigeringer – jeg havde ikke sat det op til succes.

Indkald med stå, skulle jeg absolut prøve på fuld afstand, og det fungerede ikke – tilbage til hvor vi er nået til.

Og så har jeg slet ikke fået trænet markering af felt, så Lille Bjørn så ikke feltet de tre gange vi forsøgte det; men når jeg så gik tættere på gik alt vel …

Næseprøven var flot, bortset fra at han smed den til sidst.

Det er godt vi lige kan komme ind i lidt træningsrytme igen, lidt i morgen med Anita før vores hold i Osted, træning hos Johanna torsdag og lidt i Jersie med nørderne fredag. Så skulle den værste rust forhåbentlig være banket af inden Lille Bjørns debut i LP3 på lørdag.

Søndag runder vi lige ugen af med et sporkursus hos Vibeke Gyldenkærne i Køge-Herfølge Jagtforening.

Ingen kommentarer: