tirsdag den 17. april 2012

Nedtælling

I går startede mine to LP-hold i Jersie, og hvor er det skønt at være udendørs igen! Jeg stillede op og trænede i 20 minutter med Megan – hun gik som en drøm i alt muligt kringlet rally; jeg arbejder med at dæmpe mit kropssprog (den uhensigtsmæssige del) og få håndsignaler væk, og det gik bare forrygende.

Der var flere af hundene på LP-holdene der var en anelse ukoncentrerede her første gang, men det blev fuldt ud kompenseret af den mest fantastiske entusiasme hos alle førerne – så er det sjovt at være instruktør!!! Det er længe siden at jeg har været SÅ glad efter en træningsrunde.

Torsdag morgen skal jeg som nævnt til München, hvor der fredag til søndag er Ken Ramirez Training & Consulting Seminar. Der er lige en masse der skal nås inden, både arbejdsmæssigt og hundemæssigt.

Der er hvalpeteori i morgen aften.

Jeg skal gøre det hele klar til turen til München.

Der skal gøres klar til Anitas og mit LP/rally-hold som starter 25. april.

LP-prøven 28. april er der helt styr på og PM’et blev udsendt i dag – en masse nørder i LP3, heriblandt Lille Bjørn som skal debutere i klassen. Og en masse af mine kursister i LP1, det bliver rigtigt spændende alt sammen.

Sporkurset den 29. april er også på plads.

Og så har vi (Sydkystens Hundeskole) fået mulighed for at få en stand med noget rallydemo i forbindelse med DKK’s arrangement i Roskilde den 5.-6. maj. Det er også ved at være på plads.

Der blev ikke rigtigt tid til at træne i dag, men der var fire minifrikadeller i køleskabet, så alle fire hunde blev trænet individuelt, så langt den holdt. Og der kan nås meget med sådan en!

Lille Bjørn: Stillingsskift på 12-13 meter og belønning for første skifte og for nogle sekvenser. Indkald med stop et par gange. 2-skridts øvelser og vendinger.

Max: Dæk og bliv liggende (ok!!), fri ved fod, setup, spring.

Megan: Sideskift, spin, twist, bakke ved siden af højre og venstre samt bakke foran.

Otto: For at stå og se sød ud :-)

Optimal udnyttelse af minifrikadeller.

Og så er det på lørdag der bliver uddelt pokaler for årets terriere i LP og rally i forbindelse med DTK’s udstilling i Haarlev, jeg tror og regner med at Lille Bjørn har vundet et par pokaler, men vi har ikke hørt noget endnu …

Ingen kommentarer: