søndag den 1. april 2012

Oprydning


Lørdag var sidste dag Sydkystens Hundeskole havde lejet hallen i Greve. Kirsten og jeg var ude og hente det sidste samt aflevere nøgler.
Jeg havde helt glemt, at én af fordelene ved hallen var, at alt træningsudstyret bare kunne stå i dér. Nu står det meste hjemme i vores garage og hold da op en masse. Jeg har en del privat og Sydkystens Hundeskole har også en del. 30 apporter, 20 kegler, 2 spring, masser af nædrprøvepinde, og diverse andet, det fylder godt!
Søndag endte med at blive oprydningsdag. Der var diverse skrald der røg på Miljøcenter Greve , hundeudstyret i garagen blev sorteret og registreret, papirer vedr. afslutning af rallyprøven 29. marts blev gjort klar, der er bestilt pokaler til de to rallychampions fra 29,3 samt rosetter til LP-prøverne 28. april og rallyprøverne 3. juni.
Og sørme om der ikke blev trænet lidt hund ind imellem.

Christian kom i går aftes hjem fra en ferie i Indien, og i dag kom han hjem til os og fortalte begejstret om den. Hans begejstring smittede godt nok, så nu står en ferie i Indien også på vores ønskeliste :-)
Bortset fra rallyprøver den 5. april har jeg intet planlagt i påsken. Jeg har efterlyst nogen, der gerne vil træne sammen med mig og Lille Bjørn. For Lille Bjørns debut i LP3 nærmer sig med hastige skridt, så formen skal skærpes.

Ingen kommentarer: