søndag den 29. april 2012

Herlig hundeweekend!

Belønning efter dirigeret apport (foto: Camilla Johannessen Grafiko.dk)

Overskriften på denne blog kunne være overskriften på mange af mine blogs, og det er lige ærligt ment hver gang!
Nørdtræning fredagLP-prøver lørdag og i dag sporkursus med Max.


Ja, jeg har været på det samme sporkursus med Megan og Lille Bjørn, men da det afholdes i Køge-Herfølge Jagtforening, og det er mig der står for arrangementet, har jeg en undskyldning for at deltage hver gang :-) Og jeg nyder det hver gang! Vibeke Gyldenkærne er en fantastisk underviser, og holdet i dag havde simpelthen en fantastisk kemi – der blev ligefrem talt om hvor godt holdet fungerede sammen både menneske- og hundemæssigt! Og jeg fik selv en meget positiv og specifik ros for noget af det, jeg havde gjort i forbindelse med kurset – og så er det svært at være andet end glad.

Og sidst men ikke mindst var Max en stjerne! Da jeg efter første runde fik justeret skridtlængden gik han nogle fantastiske spor, hvor stort set alle godbidder blev taget i et flot flow. Slæbesporet voldte ingen problemer. S’et gik meget fint. Han fangede hurtigt det med at ligge foran genstand. Og som dagens sidste opgave fandt han mig i granbevoksningen efter overbevisende at have fulgt dynefærten. Han flader bare ud nu :-)

Hold da op en god weekend, med en masse fantastiske oplevelser.
Højdepunkter var der rigtigt mange af. Men jeg vil specielt huske Anne og Nushkas samlede LP1, Majbrit og Louis samlede LP1, Gitte og Harleys samlede LP1, Anita og Djangos fællesdæk og stillingsskift i LP3 og sidst men ikke mindst Lille Bjørns samlede LP3.

Og så Camillas kommentar til min blog fra i går: "SÅ FLOT FØRERARBEJDE I DAG PAUL!! Jeg er på en måde glad for at vi ikke træner sammen så ofte, for det får dine præstationer til at skinne endnu stærkere i mine øjne! :-) Det er utroligt at se hvor du har rykket dig, og hvordan det rykker ved samarbejdet med LB... og også ved LBs arbejde med LP :-D God vind, er sikker på at han bliver første NTer med et LPChamp titel!!! " Tusind tak Camilla!!

1 kommentar:

Gyldenkærne Border Collies sagde ...

Ja ham Max er da bare en super god sporhund. Det skal I gøre lidt mere i :)
Mange hilsner fra
Vibeke