søndag den 8. april 2012

En næsten hundefri weekend

Café Europa
Weekenden har stået på ren afslapning. Jeg startede lørdag med lidt indendørs træning af hundene. Stillingsskift og indkald med stå med Lille Bjørn og lidt rallyøvelser med Max; jeg pønser lidt på at Max skal debutere i rally 3. juni, men han skal være helt sikker hjemme før jeg tilmelder os endeligt.
Lige som vi ikke har specielle juletraditioner har vi ingen påsketraditioner; lørdag gik turen til København, hvor vi først – traditionelt, når vi kommer til København – var på Café Europa.
Jeg har længe haft lyst til at smage deres croque Monsieur og det blev så i går. Udsøgt! Skinke, ost, Mornaysauce og brioche.

L'education Nationale

Efter lidt windowshopping gik turen til L’education Nationale. De havde heldigvis skaldyr på menuen, så det bestilte jeg.

Et kæmpe skaldyrsfad

En gigantisk portion. Jeg tror de gav mig resten af lageret af skaldyr :-) Et overdådigt udvalg af skaldyr i mere end rigelige mængder, et par glas Muscadet – og så forlanger jeg ikke mere!!!

Sne påskemorgen

Søndag vågnede vi til snevejr, men heldigvis kom solen hurtigt og jeg stillede en rallybane op i haven. Max gik en pæn bane med passende belønninger, men da jeg skulle gå den anden gang med Kirsten som tilskuer var han helt væk. Jeg afbrød og lavede nogle LP-øvelser i stedet og alt var godt igen. Note igen igen til føreren; husk at variere træningen.
Så gik jeg banen med Lille Bjørn, og det gik ikke særlig godt. Han dæmpede lynhurtigt, jeg tror det har noget at gøre med de ret snævre rammer, så jeg afbrød hurtigt. Vi tog i stedet nogle stillingsskift, springapport og indkald med stop – og igen: Alt blev godt.
I eftermiddags kom Tinna, opdrætter af Otto og Max, på besøg med Summer, som er stort set jævnaldrende med Max (der er 6 dage i mellem). Hun var lidt trykket til at begynde med, men tøede hurtigt op, og Max var ellevild!!! Vi har fået bekræftet at Max ser ok ud, og han skal nu tilmeldes noget udstilling i juni.
Og sørme om vi ikke fik lokket Tinna til rallyintrokursus på næste søndag.

Asiatisk bøfsalat

Aftensmaden var en asiatisk bøfsalat.
I morgen formiddag er vi 12-13 nørder der mødes til påsketræning. Da jeg første gang skrev ud om det tænkte jeg at det kunne være hyggeligt med 4-5 der trænede sammen; nu bliver det fantastisk hyggeligt med en masse nørder, som naturligvis ser påskefridagene som en ekstra mulighed for at træne hunde :-)

1 kommentar:

conni sagde ...

Husk at få et par solide rugbrødsskiver inden Nørderne mødes imorgen :-)))