onsdag den 12. august 2015

HTM-detaljer

Onsdag morgen

I dag var vi desværre allerede nået til næstsidste runde af Anjas HTM/FS-sommerhold.

Vi fik først talt om overgang fra HTM1/FS1 til ditto 2 og om opvarmning lige inden man går ind til en prøve. Vi arbejdede derefter med hundene samlet og skulle belønne intensivt på signal fra Anja, og på nyt signal fortsætte arbejdet med hundene osv., for at sikre højt drive hele vejen i arbejdet.

Max var virkelig lækker at arbejde med til aften. Vi fik trænet som forstyrrelse for Anita & Osseau, vi fik trænet diverse tricks og færdighedsmomenter, og sidst men ikke mindst fik vi arbejdet med det fulde program over to omgange, og forskellige ting kom på plads.

Starten har jeg eksperimenteret lidt med, bl.a. startpositionen, vi blev enige om at plads virker bedst. Min ændrede gang i starten (kropsholdning) er godkendt. P2 (front), har jeg kunnet få til at fungere fint som selvstændigt element, men ikke i programmet (overgangen virker ikke ordentligt), så den blev droppet til aften – og det virker meget bedre, og jeg har har stadig 3 forskellige positioner. Vi fik talt en del om kropsholdning (rank ryg), ikke mindst i P9. Vi talte om at trippe elegant på stedet som erstatning for at stå og vende sig om efter hunden (kan også bruges i overgange).

Det ender med at blive et helt skarpt program :-)

Det har været et rigtigt dejligt forløb, vi har været igennem, og jeg har udviklet mit samarbejde med Max virkelig meget. Anja er bare totalt skarp til at give tilbagemeldinger og råd og ideer til det videre arbejde, så hvis jeg ikke var tændt på HTM inden, så er jeg det 110 % nu.

Næste gang er sidste gang (hulk), men hvilken finale: en uofficiel prøve med to dommere (Sonja og Jette) og vi skal alle op tre gange:
  1. Åben bedømmelse, hvor vi går vores program og får mundtlig feedback
  2. Bedømmelse som til en officiel konkurrence
  3. For sjov
En fornem mulighed for at afprøve vores niveau. Og dommerne har lovet, at de også vil give feedback i forhold til udvikling af vores respektive numre til klasse 2-niveau.

Det bliver en fantastisk afslutning på et fantastisk forløb.

Ingen kommentarer: