søndag den 23. august 2015

Generalprøve

Foto; Neel Ane Smed

Jeg har lagt et ret detaljeret program for tiden frem til DM, og i dag omfattede det deltagelse i officiel rallyprøve i Måløv, arrangeret af Belgierklubben Kreds 3. En lille hyggelig prøve med start kl. 11.00, 7 champion, 5 eksperter, 2 øvede og 6 begyndere, præmieoverrækkelse efter hver klasse, så vi var færdige med ekspert allerede ved 13-tiden. Dejligt. Annette Klink Dalgaard var dommer.

Championbanen var i den svære ende synes jeg, men bl.a. højre handling af bakke 3 skridt, cirkel om fører og 1-2-skridt bakke. Dem klarede Megan fint ligesom fremsending til felt og flere andre svære momenter.

Men der var flere momentvis tab af fokus, som bl.a. kostede en 13’er på springvand, og et par yderligere ommere og der flere langsomme reaktioner på sitterne. Vi misterede også 3 i helhedsindtryk. Så netto blev det til 66 og IB. Jeg var godt tilfreds, det var ok at vi ikke bestod, der var kun 3 ud af 7 der bestod championklassen.

Jeg regner med at Megan kommer med i første runde til DM, laver en ok bane og består, men ikke har point til at komme i finalen. Hun er stadig nr. 1 på reservelisten, men mon ikke hun alligevel kommer med?

Ekspertklassen havde kun 5 deltagere og en meget tilforladelig bane. Max var på som nummer 2, og vores opvarmning var bare perfekt.

Jeg blev lige lidt forvirret fordi det første skilt var væltet af forrige fører og ikke rejst igen, og samtidig gøede to hunde ret tæt på siden, så Max var totalt dæmpet både i stå under gang og i stå-hente-bringe og sit-hente-bringe. Men vi kom helskindet igennem.

4. skilt var sit-stå-dæk, og jeg kunne ikke få ham i stå (=faresignal), så jeg droppede øvelsen (minus 10), så kom der løb, tyskervending, almindelig gang og springvand og synkron højre og vi var på igen.

Foto: Neel Ane Smed

Fremsending superflot, og så kom der lidt dæmp da vi nærmede os startpunktet, og sit-stå-gå rundt om krævede 3 ståer tror jeg.

Ærespladsen sit ved siden af er en favorit, ingen problemer. Jeg synes vi havde et rigtigt flot gennemløb under betingelserne, og 83 point var som det skulle være. 1 10’er, 1 ommer, 1 modvillig reaktion og 1 1’er. Vi endte som 3. vinder (ligegyldigt), men kom igennem en bane, som potentielt kunne have været en stoppet prøve, uden at noget gik seriøst galt. Som man kan se af Neel Ane Smeds fotos er halen også oppe.

Fint lille arrangement, tak til Belgierklubben for det.

Den næste uge står i DM’s tegn:
  • Mandag træning med Amanda og måske Christina i Jersie
  • Onsdag træning med Amanda og Lonni i Ringsted med Anita som dommer
  • Torsdag sidste runde af Johannas klar til DM hold
  • Fredag er fridag med coaching og transport
Så er vi klar til DM.

Ingen kommentarer: