torsdag den 27. august 2015

Nedtælling til DM – 2 dage

Lone og Kizz Me på championbanen

Dette er min sidste blog inden DM.

Jeg tager afsted i morgen formiddag, jeg tager ikke laptop med, jeg vil have fokus på at nyde DM i fulde drag, nyde dagen efter også med rallyprøver, og masser af hygge med hundenørder.

I dag havde jeg den sidste træning inden DM. Johannas DM afpudsningshold mødtes for sidste gang og den stod på fuld generalprøve, hvor vi hver fik to fulde baner.

Første bane gik nogenlunde til at starte med, da vi kom til slalom dæmpede Max tydeligt og han måtte dirigeres ind i feltet. Længere henne kvikkede han helt op, lidt på bagkant begyndte jeg at rose ham og sidste halvdel af banen gik forrygende.

Feedback: Det var en hunds gøen der fik ham til at dæmpe, jeg hørte det ikke engang, men burde have set det på hans adfærd. Der var ”Bornholm” over den første del kaldte Johanna det, jeg støttede ham ikke ordentligt, han livede gevaldigt op da rosen begyndte at komme.

Anden bane gik fremragende. Jeg huskede at rose fra starten og vi gik fantastisk hele vejen. Jeg kunne virkelig mærke vores samarbejde glide perfekt, jeg fik støttet ved et par små tilløb til dæmp. Han gik i snus i feltet og måtte have en ekstra dækkommando, ellers var der ikke noget dårligt at sige om den præstation.

Virkelig to lækre prøver at gennemføre knap halvandet døgn inden DM.

Mine gaver til de andre deltagere

Undervejs udvekslede deltagerne gaver og skriftlige hilsner med hinanden, jeg åbner mine i morgen på et tidspunkt, måske på færgen?!

Turen gik videre til Jersie, hvor jeg nåede det meste af Mindfulness timen, og igen fik arbejdet koncentreret med at holde fokus, være nærværende med Maxog fik trænet nogle øvelser, hvor det føltes som når Max og jeg træner bedst (hvilket heldigvis er det meste af tiden): ro, nærvær, ingen negative reaktioner – og hvis de kommer én, så øjeblikkelig konstatering af dette og tilbage til nærvær.

Jeg har taget fri i morgen, pakker om formiddagen, har en coachingsesssion og så går turen til Århus og nogle fantastiske dage sammen med Megan og Max, og alle de andre.

Jeg ønsker alle der skal til DM, hvad enten det er som dommere, officials, deltagere eller tilskuere, at de får en dejlig dag med masser af gode oplevelser. Vi har alle vores mål og formentlig også nogle drømme inden sådan en dag og jeg håber alle når deres mål og at mange får deres drømme opfyldt.

Ingen kommentarer: