mandag den 24. august 2015

Nedtælling til DM – 5 dage

Rallybane designet af Amanda

I dag kl. 16:17 fik jeg en dejlig besked fra Sidsel: ”Dine bønner er blevet hørt..... DM pladsen er din!!”. Bylgja er kommet i løbetid og Sidsel har valgt at droppe DM.

Den officielle mail kom 16:34, jeg ringede straks og sagde ja tak og meldte til. Så det er ganske vist at Megan for femte år i træk er kvalificeret til DM i rally championklasse.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg i al venskabelighed har opfordret de DM-kvalificerede jeg har mødt til at trække deres hunde – naturligvis med et smil – og det var dejligt at det skete på denne måde. Som Anita skrev: ”Jubii, juhu - og ingen er hverken døde eller sårede”.

På den baggrund var det endnu sjovere at komme til træning i Jersie i aften, hvor Amanda og jeg havde aftalt at pudse DM-formen af.

Amanda er skrap til at designe baner og havde spurgt om, jeg havde særlige ønsker: ”Ikke til Max. Megan skift side foran. Sitter. 1-2 skridt bakke højre side. Cirkel om fører højre side. Springvand.” Og det fik jeg naturligvis alt sammen.

Det gik ganske forrygende.

Max gik en ok, men lidt forsigtig bane, og derefter en med lidt mere fut i (og flere belønninger undervejs). En fin æresplads sit ved viden af og til allersidst en fantastisk 1/3 bane, hvor jeg havde favoritlegetøjet på mig.

Megan gik en fuld bane med venstre start og derefter en fuld bane med højre start. Det gik rigtig godt. Langt de fleste af sitterne (der var MANGE), kom hurtigt og præcist. Sideskift, bakning, fremsending, dobbeltspring ro var lige i skabet.

Amanda og Osseau gik også nogle fantastiske baner.

Vi har begge revanche til gode fra DM sidste år, vi skal bare gentage præstationerne fra i dag til DM, så er vi godt kørende.

Ingen kommentarer: