torsdag den 8. oktober 2015

Finpudsning af formen – og drengerøve på tur


Dagens ret: Osso buco

Jeg har taget en forlænget weekend for at kunne deltage i HTM-konkurrencer i Rønde i morgen med Max.

Da jeg tilmeldte var det til HTM1 og FP3. Max og jeg havde på det tidspunkt ikke bestået FP2. Siden har han bestået både FP2 og FP3 så jeg har flyttet ham til Titelprøven.

Formen skulle finpudses i går, hvor Anita og jeg havde booket en time i en træningshal i Køge. Som forstyrrelser brugte vi Beatles’ White Album for fuld udblæsning under færdighedsprøverne. Jeg fik helt lyst til at bruge Back in the USSR til et HTM-nummer …

Jeg har trænet alle momenterne til titelprøven i det små under og efter kurset hos Sonja, men der kom først rigtigt fokus efter at FP3 var i hus.

Jeg må erkende at der var 2-3 øvelser som virkelig har drillet, og det er kun en uge siden jeg besluttede mig endeligt for hvilken øvelse jeg ville vælge fra. Der har kørt kampagne på de to svageste led i kæden den sidste uge, uden at det rigtigt har rykket.

Heldigvis kunne Anita hjælpe mig med en af øvelserne, så vi fik gang i adfærden, og til aften fik jeg øvelsen til at fungere rigtigt godt et par gange. Hvad det er for en øvelse afsløres først efter prøven.

Jeg synes øvelserne til Titelprøven begynder at ligne noget, de fire øvelser i kæde er der godt flow i, og jeg glæder mig til at gå op i morgen.

HTM-programmet har jeg ikke gennemført til musik siden prøven 26. september, men jeg har arbejdet en del med overgange og ikke mindst med starten, som jeg vil gøre mindre LP-agtig. I går var det fuld generalprøve, og det gik nogenlunde ok. Så ok at jeg prøver det af for alvor i morgen. Større sværhedsgrad, men mere fokus fra Max.

I dag har været træningsfri bortset fra ovenstående moment.

Alle papirer er gjort klar, og planerne for weekenden på plads.

Jeg skal hjemmefra i morgen ved 11-tiden og får efter tjek ind i Hjortshøj også lidt tid til at være turist i Feldballe, en lokalkendt har tilbudt en rundvisning.

Jeg har som det sidste i dag gjort rallybanerne til på lørdag klar og glæder mig til et gense Samsø med Max. Vi har et par timer lørdag morgen, hvor vi kan komme ud og være drengerøve - selvom Kirsten påstår at jeg er for gammel til det!!!

Ingen kommentarer: