mandag den 19. oktober 2015

Rally med skilte og andre forstyrrelser


Aftenens rallytræning hos Johanna havde fokus på fokus og forstyrrelser.

Efter en individuel runde (bakning/højrehandling) skulle vi gå en bane på 36 skilte, men naturligvis ikke på normal vis.

For det første var der skilte på banen, det plejer vi ikke at have :-)

Vi skulle gå på skift, i hver runde havde vi kun en bestemt tid til rådighed, så kom der et signal, vi skulle gøre øvelsen færdig og så ud.

I næster runde skulle vi fortsætte, der hvor vi var nået til (tiden var en anden, det styrede Johanna).

Så det tog en del runder at komme hele banen igennem.

Vi skulle selvfølgelig være klar, når det var vores tur, og det passer Max perfekt, for så bliver der arbejdet med fokus hele tiden, så vi kunne gå ind ligeså snart signalet kom.

Når vi så var på, skulle vi have styr på øvelserne, inkl. diverse fælder og valgfri vendinger ved keglerne (som vi skulle vælge på forhånd).

Jeg valgte en del højrehandling, og jeg arbejdede en del langs væggene også i den mørke ende indimellem, og Max var rigtigt godt på hele tiden.

Challengen var fremsending til et felt, som blev lagt ud midt i det hele og en fremsendingslinje mellem diverse skilte og forbi en kegle. Det blev for svært for Max, så et godt moment at træne med forstyrrelser.

Sidste runde skulle vi gå den fulde bane med 36 skilte alle 4 på én gang, men vi skulle selvfølgelig starte forskellige steder. Det gik forrygende!

Selvom han var lidt distraheret indimellem gik Max 95 % af tiden fantastisk, og jeg begynder at føle mig ret tryg med ham på højre side.

Jeg glæder mig til næste officielle rallykonkurrence, som ligger uendeligt langt ude i fremtiden (= 1 måned).

Ingen kommentarer: