søndag den 11. oktober 2015

The Great Pumpkin

Den store græskarmand :-) (foto: Kirsten)
 
Tak til Louise for titlen :-)

For små tre uger siden udarbejdede jeg en liste med i alt 14 resultatmål for hundene: 3 for Megan, 3 for Lille Bjørn og 8 for Max. Der var ingen tidshorisontDe første 2 er nået, Max’ FP3 og HTMF. Det var lidt for sjov at jeg gik i gang med at træne mod de to prøver, men Max er ret skrap til at lære nyt, så det er faktisk gået ret nemt.

Det vil da være synd og skam ikke at bruge det til noget, at han kan så mange tricks, så jeg har seriøst spekuleret på at anvende det til FS (Freestyle). Jeg jagter det rigtige stykke musik, og jeg har allerede nogle planer for programmet i hovedet.

På HTM-siden har For Sjov klassen fredag og demoen i går på Samsø givet mig en del at tænke over. Jeg véd jo godt, at jeg skal arbejde med Max’ motivation, men det var alligevel en dramatisk forskel i forhold til den officielle prøve. Så jeg klør på med at holde en ordentlig balance mellem præcision og motivation i træningen.

Jeg skal selvfølgelig arbejde med at gøre Walking the Dog meget mere præcist til årets sidste to prøver (25.10 og 21.11), og sideløbende går jeg i gang med Main Street, som jeg har besluttet at jeg skal prøve For Sjov 25.10. Det er kun starten og slutningen jeg har et præcist billede af, men der skal nok komme noget mere kød på.

Solrød Strand søndag morgen
 
Jeg sov længe til morgen, det trængte jeg godt nok til. Til gengæld kunne jeg så få taget et morgenfoto, hvilket ikke er muligt på hverdagsmorgener.

Stegt sild og pariserbøf à la Kähler

Kirsten og jeg besluttede ret spontant at tage i Tivoli og vi fik en pragtfuld frokost på Kähler i Tivoli, med nyfortolkninger af klassisk smørrebrød, så ikke et øje var tørt. Ikke mindre end fantastisk.

Mens Kirsten gik tur med Megan og >Lille Bjørn cyklede jeg en tur med Max, det er skønt med sådan en tur, hvor han kan få brændt lidt energi af, og jeg kan få klaret hjernen.

Næste uges program er meget tilforladeligt. Rallyholdet hos Johanna med Max i morgen, træning på Garbogård tirsdag med Lonni og Anita – vi skal træne inden prøven 25.10 samme sted – og ellers står den kun på LP-prøve med Lille Bjørn den 18.10 hos Hvalsø Hundevenner. Hans LP3 nummer 40 og muligvis hans sidste LP-prøve.

Og så kom jeg til at sige ja tak til at dømme kåring i rally i Dansk Hundeskole i Roskilde efter LP’en på søndag. Det er så hyggeligt at komme dér, så jeg kunne ikke sige nej :-)

Ingen kommentarer: