lørdag den 31. oktober 2015

Træning og planlægning

Max med nyt legedyr - rotten er HELT død!

Det har været en aldeles overordentlig glimrende dag på hundefronten!

Keep it simple

Det startede med godt en times rallytræning med Christina og Tempo. Jeg havde Megan og Max med. Christina havde planlagt to ganske korte baner (i alt 11 skilte inkl. start og slut), og temaerne var ”skilte hvor håndtegn nemt kan forveksles”, ”kort afstand mellem svære skilte” og ”forstyrrelser".

Start - sit foran venstre rundt stop – sit foran 1-2-3 skridt bagud – stå foran bak – indkald – bakke 2 skridt.

Start – hund snur rundt – cirkel om fører – sideskift foran – bakke 3 skridt.

Det var bare hårdt arbejde at være fører! Vi skulle have vores hund sikkert igennem banerne, mens den anden gjorde, hvad hun/han kunne for at forstyrre. Virkelig god træning i at holde fokus. Vi fik lavet diverse variationer over temaet og sluttede med fuld bane, og pludselig var der gået en time.

Megan var virkelig fantastisk, og stort set ikke til at distrahere, Max er så troskyldig og lod sig lokke, men han kom efter det!

Christina og jeg har aftalt yderligere en række træninger og vi møder helt sikkert toptunede til Årets Hund – bornholmerne får intet foræret!

Eftermiddagens træning foregik i hallen i Ringsted, hvor Johanna var med den første time og Conni og jeg begge timer. Jeg havde Lille Bjørn og Max med og ikke planlagt ret meget, så det måtte jeg lige høre for, og planerne for det videre forløb er lagt til aften!!!

Med Lille Bjørn har jeg fantaseret lidt om at han skulle gå HTM og meget spontant (i dag) spekuleret på at arbejde mod en FP2. Han synes det er sjovt at træne, men jeg må indrømme at jeg bliver nødt til at beherske mig, så jeg nøjes med LP og rally med ham.

Max skal det hele, men i dag måtte jeg i mangel af planer nøjes med at lade mig inspirere til, hvordan FS1-programmet kan gribes an. Og hvordan HTM2-programmet skal opbygges.


I HTM2 fortsætter jeg som tidligere skrevet med Walking the Dog. Jeg har redigeret nummeret (helligbrøde!!!!) så det nu er 2:37. De første 1:30 er som i HTM1, så kommer der en del, hvor jeg løber P2, P6 og P1, en del med P3 og P1 i langsom gang og så en afslutning med P1 sidelæns. Et ret lækkert nummer i mit hoved.


FS1 – When I’m 64 – også redigeret (endnu mere hellligbrøde!!!) for at komme under 2:30 og er nu endt på 2:11. Jeg har nu nogenlunde detaljeret beskrevet programmet, men der sker bestemt finpudsning, når jeg begynder at arbejde med det.

Det har været en virkelig lærerig og inspirerende dag på flere fronter og jeg glæder mig MEGET til at arbejde med de to nye programmer.

Ingen kommentarer: