tirsdag den 27. oktober 2015

Stort og småt


Det kan godt være at jeg har været hundenørd et stykke tid (!), men det er ikke blevet bedre efter at HTM/FS er kommet ind i billedet. I går - på vej til træning hos Johanna - lyttede jeg, som jeg oftest gør, når jeg kører bil, til P1, der var en udsendelse med musik til monsterfilm, og det var ret fascinerende at lytte og forestille sig musikken til noget HTM/FS, Paul som Godzilla?! Jeg blev faktisk så revet med at jeg kørte for langt og måtte vende – det var altså også mørkt, men alligevel.

Johanna mindede mig også om en enkelt ting – der var muligvis også andre – som jeg havde glemt at nævne i blogindlægget i går. Den første sekvens var dobbelt fristende 8-tal, tysker foran tunnelåbning og så tunnel fra den anden ende af tunnelen. Jeg arbejde med at holde Max’ opmærksomhed, det gik strygende og vi kom til tunnelen, som jeg klarede fantastisk med håndtegn og kommandoen slalom – heldigvis ignorerede Max sin fører og løb igennem :-)

I dag blev det ikke til så meget P1, men masser af When I’m 64 og Walking the Dog. Den endelige beslutning er truffet, det er de to numre som skal anvendes i FS1 og HTM2. Første træningsseance med fuldt fokus på dette bliver lørdag med Anita og Conni.

Jeg skal også se at komme i omdrejninger med træning frem mod Årets Hund i rally og kvalifikation til DM 2016 i rally, så på lørdag formiddag skal alle tre hunde nok med til noget selvtræning sammen med Christina og Tempo. Det bliver godt.

Der var ingen træning i dag, men et dejligt bestyrelsesmøde i Sydkystens Hundeskole hos Christina, med tid til masser af hyggehundesnak.

Turen frem og tilbage blev i vidt omfang med lytning til ovenstående to melodier, og der er masser af ideer til momenter der skal indgå i de to programmer.

Og så skal jeg huske at nævne, at jeg glæder mig over at overgangen til normaltid har gjort, at jeg nogle enkelte dage endnu kan lægge Godmorgen!-fotos på Facebook.

Ingen kommentarer: