mandag den 13. februar 2017

1 år i championklasse – og gode minder

13. februar 2016

Dagens minde var Dejlig debut og skøn rallydag. Jeg troede det var løgn. Det ER altså kun ét år siden Max debuterede i rally championklasse, ved en dobbeltprøve i hallen i Kamstrup og med Anita og Conni som dommere. De dømte jo også Lille Bjørns debut i klassen i går. Det føles som om, det er meget længere siden.

Men vi har sørme nået rigtigt meget på det år: 33 officielle rallyprøver, deltagelse i DM og i finalen i Årets Hund. Han kom i finalen til DM og endte samlet som nr. 9, og han blev nr. 8 til Årets Hund.

Min helt store udfordring med ham er at han er så ekstremt følsom overfor omgivelserne og hans resultatliste viser en kedelig statistik:


10 IB’er heraf 6 hvor han forlod ringen, er ikke rigtigt tilfredsstillende. Men, når jeg er allermest nede i kulkælderen med ham, så slår han lige til, og redder min dag. For engang imellem kan han gå fantastisk, og den dag, jeg finder nøglen til, at han går fantastisk det meste af tiden, så rykker vi op i toppen af klassen – og det er bestemt mit mål!

Og helt ærligt, så er statistik bare statistik og mindekontoen har en skyhøj positiv saldo, for hold da op hvor er der mange rigtigt skønne minder, og selv de mindre gode oplevelser har altid ført til noget positivt.

Max har i øvrigt været op i championklasse hos alle danske rallydommere


Og nu til noget helt andet.


I det nye nummer af SKKs medlemsblad Hundsport, er der en artikel med overskriften ”Dansk domare dömde svenska toppekipage”, i anledning af at ”Danske Paul Lysholdt blev den första utländska domare som har dömt rallylydnad i Sverige.” Dejlig artikel og masser af gode minder fra en skøn weekend.

Ingen kommentarer: