lørdag den 11. februar 2017

Super Bjørn i championklassen!

Foto: Neel Ane Smed

Det har været en fantastisk dag. Alle tre hunde var med til Herringløse Agilitycenter, og alle tre var oppe i championklasse to gange.

Jeg har ifølge Amanda ombestemt mig cirka 700 gange vedrørende den prøve, kun en lille overdrivelse, men på dagen valgte jeg at tage det hele.

Først hos Conni, hvor championklassen var første klasse. Syv hunde med Megan som nr. 1, Lille Bjørn nr. 4 og Max nr. 7.

Megan gik som en drøm. Fuld kontakt og superskarp, jeg tør næsten skrive: bedre end nogensinde. En ommer og 2 1’ere og 95 point.

Lille Bjørn gik totalt fantastisk i sin debut. Meget opmærksom og præcis. 1 ommer (fremsending til kegle) og 1 1’er og dermed 96 point og 3. vinder.

Den følelse, som jeg havde med hjem fra prøven, var den følelse i hjertet, som jeg havde under de to banegennemgange. Megan på snart 14 år, Lille Bjørn på snart 10 år, gik så godt, så jeg havde tårer i øjnene og mit hjerte boblede af glæde. Det er bare noget af det fedeste og skønneste og mest fantastiske jeg har oplevet som hundefører. Som jeg fortalte et par af de andre, hvis jeg kunne komme den følelse på flaske, ville jeg blive milliardær :-)

Max var bestemt ikke på. Han snusede til underlaget fra starten af opvarmningen, tænderne klaprede (løbsk tæve) og da vi gik på banen, var han meget lidt fokuseret. Jeg synes selv, jeg arbejdede godt med ham, og vi endte med en 10’er (jeg stillede ham ved keglen, for han ville ikke forlade mig), 1 ommer og 6 x 1, i alt 81 point. Men på en ikke så spændende måde.

I en luftepause løb mine tre hunde sammen med Neels Apachi og Sisu, Sandies Rumle og Annes Daya, det var virkelig skønt. Tak for foto Neel.

Dagens sidste prøve var hos Anita, hvor de samme 7 hunde skulle op, nu med Lille Bjørn som nr. 1, Max som nr. 4 og Megan som nr. 7.

Det var teknisk en noget sværere bane end Connis, men Lille Bjørn gjorde det godt igen. Vi fik en 10’er (bakke 1, bakke 2 skridt), 3 ommere og 4 x 1 og dermed 77 point. Absolut godkendt, og en flot debutdag for ham.

Jeg havde forudset at Max ville forlade ringen, han kiggede langt efter en tæve, som ikke var løbsk, men kunne være det. og vi endte med at blive IB’et for at han forlod ringen. Vi gennemførte banen, da han kom tilbage, men hverken før eller efter var han ordentligt på.

Megan gik igen fint, men med 2 x 13, 1 x 3 og 3 x 1 var der for lidt til at bestå. Jeg begik en dum fejl ved den anden 13’er, fordi jeg ikke fuldførte ommeren – jeg tænkte et øjeblik som dommer, i stedet for at optimere mine chancer. Anita havde måske godkendt den, jeg var selv i tvivl. Det burde ikke betyde noget, men alligevel nagede det mig, at vi ikke bestod.

Men pyt, Lille Bjørn brillerede, overgik mine største drømme og jeg er superglad for, at jeg valgte at satse på championklasse med ham

Ingen kommentarer: