tirsdag den 14. februar 2017

Nose Work og Freestyle

Det er vigtigt med pauser, når der trænes Nose Work

Til aften var Max og jeg til anden runde af Johannas Nose Work øvet hold.

Temaerne var: Beholdersøg, beholdersøg med forstyrrelser, højt søg (oppe, helst ikke op af væg) og lavt søg (helst under gulvhøjde).

Beholdersøget var lidt drilsk og meget lærerigt. Max søgte eminent, og da han havde tjekket alle beholdere bortset fra den rigtige, begyndte hans fører at ændre adfærd, og Max begyndte at tilbyde markeringer … Ligeså snart jeg bare opførte mig naturligt, markerede han rigtigt. Meget vigtig læring!

De høje søg var svære, fordi jeg ikke har trænet med højder, som han ikke kan nå. Så han blev tydeligt frustreret over ikke at kunne komme til kilden, vi skal bygge træningen mere systematisk op – og ja, Johanna havde fortalt, at det VAR svære søg.

De lave søg gik det meget bedre med, og selv om man (ikke jeg) nogen gange tror han er på afveje, er det tydeligt at han arbejder meget koncentreret.

Beholdersøg med madforstyrrelse. I første søg strøg han forbi både den med distraktion og den med fært, og da vi vendte lavede han den smukkeste markering af den korrekte. Anden gang blev han ved den med distraktion, blev dirigeret videre og lavede en kort markering af den med fært og så en korrekt en med langt touch.

Superarbejde af Max og masser af nye ideer til træningen.

Amanda lagde i går videoerne af Anitas og mit HTM/FS-programmer op i en gruppe på Facebook.

Jeg blev simpelthen så glad, da jeg så FS-programmet: ”Hold da op hvor blev jeg glad da jeg så den!!! Max' hale kører jo helt vildt :-) Det er den nye udgave, jeg er tilbage ved den korte udgave af nummeret. 1:39 stokken er væk - den var altså i vejen for mig og skabte forvirring for Max. Denne udgave synes jeg allerede ser godt ud, fint flow og tricks vi kan finde ud af.

Videoen kan forhåbentlig ses via dette link

Her er video af HTM-nummeret, ret improviserede positioner: link til video

Ingen kommentarer: