torsdag den 8. juni 2017

DM i rally 2017


I dag blev den endelige kvalifikationsliste for DKKs DM i rally 2017 offentliggjort, den ligger på DKKs hjemmeside. Jeg har stået for de løbende opdateringer af listen, og i dag er sidste udgave sendt til DKK Kreds 3, som står for det videre, herunder naturligvis ikke mindst selve DM den 5. august i Odense.

Jeg vil først og fremmest ønske alle, der er kvalificeret, stort til lykke med udtagelsen. Det er åbenlyst, for de mange der har fulgt med, at der er virkelig skrappe pointkrav for at komme med til DM. 20. pladsen indtages af deltagere med 99, 99, 98 og 97 i begynder, øvet, ekspert og champion. Barskt, men så er det altså også skarpe deltagere, der kommer med.

Jeg har været til alle DM siden 2011 og er denne gang kvalificeret med Lille Bjørn, der med 98 point er nr. 13 i championklassen. Jeg rykkede ham op i februar i år, fordi der ingen udfordring var i at gå i ekspertklasse med ham, hvor han ellers havde pæne point til Årets Hund. Han har klaret sig endnu bedre i championklassen, og bliver den tredje hund jeg kommer til DM med i klassen.

Megan har været i championklasse 2011-2016. Lille Bjørn har 2014 og 2016 være i ekspertklasse. Max var i 2015 i ekspertklasse og i 2016 i championklasse.

Det skal bestemt ikke være en hemmelighed at jeg meget gerne vil have Max med til DM, han ligger pt. på 23. pladsen, 3 pladser fra den vigtige 20. plads. Hvis nogen undrer sig over den placering, så er det fordi jeg véd at Johanna og Soda har meldt fra, så Max’ 24. plads på den officielle liste på hjemmesiden er faktisk en 23. plads.

Det er stort at komme til DM og selvom jeg ikke var kvalificeret ville jeg helt sikkert tage til Odense for at følge dagen.

Jeg glæder mig til at få Lille Bjørns invitation, og jeg håber at tre af dem, der ligger foran os på championlisten, synes de skal prioritere familien eller noget andet en DM højere netop den dag :-)

Ingen kommentarer: