søndag den 18. juni 2017

Mere om prioritering – og Rally i Odder


Noget af det positive ved at skrive blogindlæg er, at der faktisk er nogen, der læser dem, og når de så ovenikøbet reagerer på dem og kommer med konstruktive kommentarer, så bliver det rigtigt interessant!

I går aftes tale jeg med Christina, som havde set videoerne og havde feedback på forskelle i mit kropssprog i rally vs. HTM/FS. Christina kender mig rigtigt godt, og jeg noterede på livet løs, mens vi talte. Der er flere idéer, der skal afprøves. Tak Christina!

* * *

Hjemmefra kl. 6 og hjemme lidt i 19, det er en lang dag … og dog. Det var en Megagody dag, hvor Anita og jeg var i Odder og dømme en dobbelt rallyprøve hos Zakkai Hundecenter.

Små tre timer hver vej kan være træls, men ikke med Anita som selskab :-) Det var superhyggeligt, og der var masser af hunde- og anden snak.

Vi fik bl.a. talt om strategi for kommende prøver, min adfærd i forhold til Max, prioritering, den næste hund, hundes helbred, summer camp, arbejde, ferie osv. osv.

Tak for hyggeligt selskab Anita!

* * *

Prøverne hos Zakkai Hundecenter var meget velorganiserede og veltilrettelagte. Tina Kjeldbjerg og Co arrangerede deres første dobbeltprøve med stor succes, og det var en fornøjelse at opleve en masse rigtigt flot førerarbejde, selvom det blev meget varmt i løbet af dagen.

Hvis jeg havde vidst, at det blev SÅ varmt, havde jeg ikke valgt de to spiraler på mine baner (se banerne her http://www.bordertoborder.dk/docs/rallybaner/rally.php), men sådan blev det altså – og der var da et par hunde eller tre, som var synligt påvirket af varmen.

Men de fleste gik virkeligt flot og så er det rigtigt sjovt at være dommer. Tak til Trina Kjeldbjerg for et superflot arrangement!

* * *

Og så er det lige det om prioritering.

Louise og jeg er ved at planlæggenogle enetimer hos Sonja for at få vores 6+ toptunet inde 2.9.

Der også udsigt til noget landsholdtræning.

Jeg er begyndt at se efter små rallyprøver, for at kunne arbejde med Max under mindst muligt pres og vurdere forskellige strategier i praksis.

Jeg ser ekstra meget frem til de kommende måneder :-)

Ingen kommentarer: