torsdag den 1. juni 2017

Klar til skøn weekend med Rally, Nose Work, HTM, FS og 6+


Først tusind tak for de mange søde kommentarer og hilsner til og om Megan. Vi har talt med dyrlægen igen, pencillinbehandlingen fortsætter til og med mandag. Der burde have været en effekt allerede nu, hvis det bare var blærebetændelse, men vi gennemfører forløbet og derefter formentlig noget hormonbehandling.


I går sidst på eftermiddagen gik jeg en tur på stranden kun med Megan, gevaldigt hyggeligt, det gør vi næsten aldrig – men det gør vi noget mere de kommende dage.


Jeg gjorde skiltene klar til prøven på lørdag (hvor jeg skal dømme rally), og papirerne klar til prøven søndag (Max Nose Work) og mandag (Max HTM, FS og 6+). 4 resultatbøger har han, den til rally er snart fyldt og den til Nose Work kommer i brug for første gang. Max er min tredje LP og rallyhund, min første HTM, FS, 6+ og Nose Work hund :-)

Morgenhimlen var fantastisk og skabte en flot baggrund for dagens morgenfoto med alle tre hunde.


Kirsten fandt det rigtige stof til dugen til HTM-nummeret i centeret, og nå er vi næsten parat med alle rekvisitter.

Que reste-t-il bliver MIT HTM-nummer mindst det næste 1-1½ år, så det er noget ganske særligt at skulle gå det første gange med rekvisitter: bord, dug, stol, ur. I Hangar 17 1. april var det første gang jeg brugte musikken, men nu føles det som et helt nyt nummer. Jeg glæder mig virkelig meget til at vise det!

Der blev taget til dugen til aften, og Max testede af om han ligge under dugen ... det kan han!

Ingen kommentarer: