søndag den 4. juni 2017

Jubilæum og prioritering


Jeg er altid ærlig i min blog, og det vil jeg fortsætte med. Jeg vågnede meget tidligt i morges og følte mig ret demotiveret. Max og jeg skulle til vores første Nose Work prøve, og følelsen inden i mig var: tom. Ja, jeg følte intet.

Hvorfor?

Jeg aner det ikke. Hvis det havde været en konkurrence, hvor min støtte – forstå mig nu ret – var vigtig for min hund, så havde jeg meldt fra. Men vi kom i dag, vi gjorde det så godt vi kunne. Max arbejdede virkelig godt, og det var noget sjusk fra min side, at jeg ikke gav Max muligheden for at finde Indendørssøget.

I morgen står den på tre prøver til HTM-prøven i Ringsted: HTM2, FS1 og 6+. Jeg har virkelig tænkt meget over prioritering med alt det, jeg beskæftiger mig med med hundene, som gerne skulle afspejles i hvor min træningsindsats ligger. Umiddelbart vil jeg sige at det pt. hedder Rally, HTM, Nose Work, FS, 6+. Min tre prøver i morgen ligger præcis i den rækkefølge, jeg selv ville have valgt: HTM, FS og 6+.

I morgen er det 2 år siden jeg debuterede i HTM med Max som beskrevet i dette indlæg … men jeg kan så meget andet

Der er sket rigtigt meget siden da. I HTM har jeg nu point til at gå i HTM3, men bliver i HTM2 til jeg bliver smidt ud. I FS har jeg point til at i FS2, men bliver i FS1, for lige at tage muligheden for en placering til Årets Hund i FS1 med (sidste konkurrence 2.9).

Jeg taler i tide og utide om at hunden er svaret, og hvad ville Max sige? Helt ærligt, så tror jeg, at han ville vælge Nose Work. At opleve ham slå næsen til, når vi træner og konkurrerer i Nose Work, det er bare at se en hund der bruger sin lugtesans på eminent vis, og elsker det! Hvis jeg skal gætte på de andre discipliner vil jeg tror at HTM, Rally, FS og 6+ er rækkefølgen. Bestemt af, hvor tæt han er på mig, og hans glæde under prøverne.

Jeg føler mig nu topmotiveret til prøverne i morgen, selvom det er kommet lidt bag på mig hvilket udstyrsstykke der er tale om …
  • I HTM har jeg hvid skjorte, jakkesæt, slips, Stetson, bord, stol, dug, armbåndsur
  • I FS har jeg blå skjorte, jakke, kasket
  • I 6+ hvid skjorte, artistvest, butterfly, artiststok og Max plinghalsbånd
Det er lidt lettere udstyrsmæssigt at gå til rally og Nose Work :-)

I morgen er det let, for prioriteringen er helt klar: den næste prøve er den vigtigste! På længere sigt er jeg ikke så sikker, men jeg har gjort mig en masse tanker og en coachingsession 9. juni kan forhåbentlig hjælpe mig yderligere på vej.

Ingen kommentarer: