onsdag den 28. juni 2017

Rally – og mere prioritering


Dagens minde er tre år gammelt, Megan vandt Sydkystens Hundeskole prøve i Bramsnæs med 93 point i en klasse med 10 deltagere, hendes bedste resultat i championklasse til en officiel prøve. Prøven blev afholdt i forbindelse med Hundedagene 2014.

I år holder vi ikke Hundedage, men i weekenden 29.-30. juli holder vi en rallylandskamp mod Sverige og tre officielle prøver. Prøverne søndag er udsolgt for længst, der er ledige pladser i ekspertklasse og championklasse lørdag, og der er allerede 227 starter. Et ret stort arrangement, som jeg hygger mig med at planlægge.

Weekenden falder sammen med et stort HTM-arrangement i IEC Hallen i Viborg, hvor NM i HTM afholdes 29.9-1.10. Så det havde været en perfekt anledning til at afprøve hallen. Men selvom jeg gerne ville, jeg er både arrangør, dommer og deltager i rallyweekenden, så den har naturligvis topprioritet.

I går kom også invitationen til to træningspas og en middag med HTM-landsholdet. Det ene træningspas passede fint, det andet ligger den 24.9 om eftermiddagen og med middag om aftenen.

Det er i weekenden 23.-24.9 DKK har rallyprøver i Ballerup i forbindelse med den internationale udstilling, og med finaler i Årets Hund om søndagen. Igen: jeg er arrangør, jeg skal dømme og jeg skal selv deltage i finalen og i den officielle prøve søndag, så HTM-træning er udelukket, og en middag søndag aften har jeg også meldt fra til, selv om jeg måske teknisk set godt kunne nå det; for jeg véd, at jeg er dødtræt efter de to dage. Igen hård med nødvendig prioritering.

I jagten på rallyprøver, hvor jeg kan afprøve forskellige af weekendens nye teknikker, faldt jeg over en prøve i Dansk Hundeskole i Roskilde på søndag, hvor championklassen ligger først (kl. 10) og med præmieoverrækkelse efter hver klasse. Så den meldte jeg lige til, for det passer med at jeg kan nå hjem og spise frokost, inden jeg skal til Undinehallen til 6+-træning med Louise og Sonja. Udover at rallyprøverne kan afprøves til nye teknikker, giver de også mulighed for at træne i regn. En ekstra bonus oven i muligheden for både at gå til rally og træne 6+ samme dag.

Så selv om prioritering kan være træls, så kan lidt fleksibilitet og planlægning tit gøre underværker.

Ingen kommentarer: