lørdag den 21. oktober 2017

Rallyinstruktøruddannelse og opdaterede planer


I dag afviklede Amanda og jeg 2. runde af Rallyinstruktøruddannelsen 2017 i Sydkystens Hundeskole. Der er seks meget engagerede og entusiastiske kursister, og så flyver dagen afsted, og der er masser af gode diskussioner og mange nørderier.

Det er en fornøjelse at undervise med Amanda, som optræder som om hun ikke har lavet andet end at undervise hele sit liv, og kender rallyregler og –øvelser ud og ind.

Jeg kom lidt senere hjem end jeg havde lovet, for der skete – ganske usædvanligt :-) – det, at der kom noget eftersnak, i dag var det Mia, Amanda og mig. Vi talte om alt muligt, men mest om HTM, og jeg kunne bare mærke hvor godt jeg havde det med at fortælle om NM og ikke mindst Samsø, og fortælle om planerne med begge hunde. Den weekend på Samsø har virkelig givet energi, til at fortsætte arbejdet med HTM!

Mia og jeg hygger på allerbedste vis med at diskutere prioriteringer og alt sådan noget, og er begge nørdede på den gode måde. Bare læs hendes blogindlæg fra i dag (hvor er skilt 37 og 38?). Jeg er begyndt at planlægge 2018, og foreløbig ser kalenderen sådan ud. Jeg har officielt meldt ud at jeg ikke går efter Årets Hund i rally, men til gengæld er jeg blevet inviteret til at dømme finalen, og det er næsten lige så stort.

De seneste uger/måneder har været tæt belagt med hundeaktiviteter i weekenderne, og det var egentlig også meningen at jeg skulle deltage i og dømme Rallydysten i morgen. Men Amanda tråde til som en frelsende engel, og overtog hele opgaven (cirka 25 deltagere), og Kirsten og jeg kan tage til Sverige og besøge svenskerne, så snart jeg har trænet HTM/FS-med Anita i morgen formiddag.

Ingen kommentarer: