onsdag den 11. oktober 2017

Valg og prioriteringer


Pasta med ovnbagt Hokkaido græskar med brunet salviesmør og smørstegt torsk med grov sennep og kapers. Hertil chateau de Caraguilhes, Corbieres, 2015 (vin biologique).

Som bekendt skal jeg til Samsø i weekenden, jeg sejler over fredag 15:45 og hjem søndag 17:30. Det har affødt en masse valg.

Overnatning: Fundet via Airbnb helt tilbage i marts. Det er også aftalt at Anita og Amanda overnatter i sommerhuset (4 soveværelser :-)).

Kirsten er også inviteret, hun vil hellere blive hjemme, og det kan jeg egentlig godt forstå, for det bliver en weekend i hundenes tegn, og det kan blive lidt kedeligt, hvis man ikke interesserer sig for den konkurrencemæssige del.


Mad. Jeg skal spise alene fredag aften og vi skal spise sammen lørdag aften, så der har været lidt skriveri om dette, og det er endt med noget så fantastisk som nogle tapaspakker samt varmrøget laks og rejer fra Skagen Food.

Drikkevarer klarer vi hver især, og jeg har naturligvis planlagt lidt specialøl og noget lækker vin. Til aften smagte Kirsten og jeg ovenstående Sauvignon Blanc, og den var vi enige om passede perfekt til en rejemad, så sådan en flaske kommer med.

Påklædning. Kirsten har krydsforhørt mig om de forskellige kostumer – det er godt nok også meget jeg skal have med – herunder er kostumet til ”Dengang da jeg var lille” blevet testet og fastlagt, med Amanda og Anita som dommerkomite. Det ligger næsten på plads, det endelige valg afgøres når jeg skal klæde om på lørdag.

Kirsten havde købt ind til ekstra spændende mad i dag og i morgen (vi får som bekendt ret spændende mad hele tiden, men dette var lidt ekstra), og da jeg nævnte at jeg skulle til træning i morgen 18-19 med Max kunne jeg godt se, at det var lidt kikset – så der blev meldt afbud. Vi holder fredagsaften i morgen i stedet!

Vi får normalt ikke vin til hverdag, men da Kirsten viste mig, hvad planen var for maden til aften, sagde jeg straks, den kræver en særlig hvidvin – vi havde ikke en liggende, så jeg var lige oppe i Meny og købe øhh 5 flasker hvidvin.

Summen af det hele er, at den normale tjekliste er udvidet ganske betydeligt, så jeg får det hele med.

Hvad med det mentale?

Det er der virkelig styr på, jeg tror det er min bedste forberedte prøvedag på den front. Så bundlinjen er, at resultatet af en stribe valg og prioriteringer, samt en i øvrigt fornuftig forberedelse, giver alle forudsætninger for en fantastisk weekend på Samsø.

Ingen kommentarer: