søndag den 22. oktober 2017

100 point!


Max og jeg startede dagen ved at mødes med Anita og Osseau til træning i Heidis dejlige hal i Viby.

Anita og Osseau skulle arbejd med deres FS1- og HTM2-programmer, som er velindlærte og superskarpe og som både Osseau og Anita har det rigtigt godt med. Det er virkelig små detaljer, der skal arbejdes med i de programmer, og der skal bestemt ikke ændres på noget væsentligt 6 dage før næste prøve.

Max og jeg er et helt andet sted. Vi er netop debuteret med et HTM3-program, og jeg går og samler ideer til musik og tricks til et FS2-program.

I HTM arbejdede vi først med starten, hvor jeg den 28.10 ikke har bord og stol med. Det ser fornuftigt ud efter dagens træning. Og så arbejdede vi med fuldt program med stop og leg styret af Anita. Der er masser at arbejde med, og jeg kan ikke rette ret meget til på lørdag, så jeg holder fokus på først og fremmest Max og hans motivation, og dernæst på at støtte ham i positionerne, holde rigtigt pauser og vente, huske kommandoer for at støtte ham. Mimik og den slags kommer med tiden. Det bliver et program der skal arbejdes med mindst det næste år, så lige nu handler det om at få positioner, skifter og retninger ind under huden.

FS2 er bare en fjern drøm lige nu. Vi arbejder på nogle nye tricks, vi arbejder på at få både nye og eksisterende tricks på ren verbal kommando, og vi arbejder med at øge afstanden. Parallelt hører jeg en masse musik, og pludselig er den nye musik der nok!

Så gik turen hjem, og Kirsten og jeg gjorde klar til at tage til Sverige via LêLê Street Kitchen, for vi havde lovet tage frokost med.


Maden var et hit og vi havde en fantastisk eftermiddag med svenskerne, og hold da op hvor var det dejligt at være sammen med dem og ikke mindst Leo og Frasse.


Leo og jeg fik bl.a. opbygget ovenstående og vi fik rigtigt hygget.

Da vi kom hjem gik vi aftentur med hundene i det skønnest vejr.

Til aften har jeg fået tilmeldt Lille Bjørn og Max til Nybörjarklass i rally den 10. december i Skanör-Falsterbo BK. Det er et led i arbejdet med at arbejde med Max’ motivation, og det bliver sjovt at starte med hundene i snor igen!

Det har været en dag til 100 point!

Ingen kommentarer: