søndag den 1. oktober 2017

NM dag 3 – første finale, fantastisk NM

Start på 6+-nummeret

Jeg kom hjem til aften lidt over halv otte, efter mit første internationale mesterskab. En masse gode tanker er kørt rundt i hovedet og her er den korte sammenfatning.

I dag var hovedfokus at The Silver Duo skulle op som det eneste danske par i Teamwork to Music. Det bedste svenske team startede 11:20, vi lige efter dem. Louise havde overtalt mig til en lille ændring i afslutningen, men ellers var planen, at vi skulle gøre som i går.

Jeg huskede mig selv på at smile, ranke ryggen, slappe af og være glad, og det gjorde jeg alt sammen. Jeg smilede ved tanken om at gå ind til en stor finale med Max, og vi gjorde det rigtigt godt. Jeg synes ikke han var helt så skarp som i går, men han arbejdede godt hele vejen, og jeg var ualmindeligt godt tilfreds med hans indsats både i dag og hele weekenden.

Vi har haft en rigtig hyggetur, hvor vi morgen og aften har kunne gå nogle gode ture, hvor han var løs, vi har haft nogle passende tidsrum i hallen i løbet af dagene, den rette opvarmning og nogle gode lufteture. Og resultatet har været, at han var så godt på, som jeg med nogen rimelighed kunne forvente.

Pointene i går og i dag var 23,63 og 23,37 og det er vi supertilfredse med. Det er 4. og 5. gang Louise og jeg optræder med nummeret, heraf alt to gange på landsholdet, og vi har lært en masse af både at arbejde mod mesterskabet, at gå op til mesterskabet (to gange!) og af at iagttage de andre deltagere i klassen, og notere ideer til vores næste nummer.

Præmieoverrækkelse i 6+

Det var en lækker fornemmelse at blive kaldt op til præmieoverrækkelsen i dag, hvor Louise, Liv, Sandie, Stine og jeg blev en samlet nr. 2 i Teamwork to Music. Det svenske hold blev en meget fortjent vinder, de to teams var begge niveauet over de danske.

Max med præmien for at blive nr. 2 i holdkonkurrencen

Det eneste vi synes var snoldet var præmierne. Det er et Nordisk Mesterskab, og at få to små prøveposer fra DKKs fodersponsor som præmie, det kan DKK bare ikke være bekendt. Jeg har lovet, at jeg selv sørger for flotte erindringsrosetter til det danske hold. Vi har haft dent fantastisk, støttet og opmuntreret hinanden på allerbedste vis, vi har haft det smaddersjovt sammen og har trøstet, når der var brug for det. Vi skal selvfølgelig have et ordentligt minde om denne weekend.

Hvad vil jeg især huske weekenden for?

  • Først og fremmest at Max’ og mit samarbejde var supergodt. Vi havde en hyggelig drengetur, han fik nogle gode ture, han var med på banen og på, når han skulle være det. Hans performance under begge prøver var tæt på det optimale, og det var det vigtigste af alt, at vi kunne mærke, at vi havde det rart og sjovt sammen i ringen.
Landsholdet :-)
  • Det var så FEDT at være en del af landsholdet, og føle de gode vibrationer, og den lækre opbakning hele weekenden. Det allerskønneste øjeblik var at løbe ud fra ringen i går til bragende klapsalver, og blive mødt af hele landsholdet, der krammede og lykønskede – er du sindssyg, hvor det føltes godt. Tusind tak til hele landsholdet!!!
  • Det var lærerigt +++ at se HTM-, FS- og 6+-programmerne begge dage. Udover at Sidsel og Helle blev nr. 1 og 2 i HTM, og meget velfortjent efter min mening (jeg så begge programmer begge dage), oplevede jeg fantastiske numre i både HTM og FS, og ikke mindst de bedste FS-præstationer (svenskerne som nr. 1, 2 og 3) var vildt imponerende, underholdende og til at få gåsehud af.
  • Det var også rigtigt dejligt at stå på podiet sammen med Louise og får vores 3. vinder roset individuelt
  • Og sidst men ikke mindst var det fantastisk at Livs og min pagt blev opfyldt. Liv mindede mig på allerbedste vis om det allervigtigste, når der var brug for det, og det var svært ikke at smile ud mod dommerne, når Liv og resten af det danske hold stod lige bagved og smilede igen. Det gjorde at min grounding var lige i øjet.

Hjemturen var stille og fredelig og denne solnedgang, fotograferet lige får vi ankom til Sjællands Odde, var lige til at få kuldegysninger af. Smuk som jordens skabelse.

1 kommentar:

Hazyland Border Collies & Biscuit sagde ...

Hej Paul, antallet af præmier i 6+ svarer til antallet af præmier i de øvrige konkurrencer.
Lørdag var der rosetter til alle deltager og pokaler til vinderne.
Søndag var der præmier til de 50% bedste. I HTM og Freestyle var det de 7 deltagere, der gik i finalen. I 6+ var det vinderne. Da der kun var 2 nationer - svarer 1 nation til 50%. Den søde stævneleder havde nogen godbidder tilbage, da de øvrige præmier var blevet fordelt og dem ville hun gerne glæder jer med. Derfor fik I dem, selv om der kun var beregnet præmier til de 50% bedste på 2. dagen.
6+ er altså blevet præmieret efter præcis samme målestok som de øvrige discipliner.
Det ville have været dejligt, hvis du var kommet til arrangørene med din kritik og havde givet os en chance for at forklare, i stedet for at skrive den på bloggen.