mandag den 30. oktober 2017

Prøvefri måned – og planer


Øvelse 1 fra Effies kursus - træning med fuldt fokus i 5 minutter

Det har været en ganske hektisk periode med prøver, men nu er der 5 uger til næste prøve den 2. december, og dermed en tiltrængt pause. 79 officielle prøver er det blevet til i år. 68 i rally (Megan 6, Lille Bjørn 30, Max 32), 6 HTM (Lille Bjørn 2, Max 4), 4 Freestyle (Max) og 1 Nose Work (Max).

Dertil kommer 12 uofficielle rallyprøver (DM, Årets Hund, Rallydysten), 6 6+ og 3 uofficielle Nose Work prøver.

I december er jeg tilmeldt 6 danske rallyprøver, 2 svenske rallyprøver, samt 2xHTM og 1x6+ og måske kommer der en efteranmeldelse til en Freestyle. I 2018 bliver prøveomfanget noget mindre og fokus et noget andet end i 2017.

Lille Bjørn:
 1. Vi fastholder det gode samarbejde og hans fantastiske glæde ved at arbejde :-)
 2. HTM. Vi skal have indarbejdet et par nye positioner, går efter HTM1-titlen og at stille i HTM2.
 3. Rally. Vi fortsætter, målet er igen at komme til DM
 4. FS. Vi skal have sammensat et program. Mål: At bestå klassen!
 5. 6+. Anita spøgte med det, og det kunne da være sjovt med et program med Max og Lille Bjørn :-) 
 6. NW. Vi fortsætter træningen. Men det har altså ikke så høj prioritet.
Max:
 1. Motivation, motivation, motivation. Jeg er i gang med et kursusforløb hos Lea Nor (Effies kursus) om netop dette, og det virker meget lovende!
 2. At få styrket hans adfærd, så meget mere bliver på verbal kommando og at han lytter. Jeg har en del sjusket indlæring, som der skal ryddes op i …
 3. HTM. Jeg har fået glæden ved HTM tilbage efter to fine oplevelser I HTM3. Så vi arbejder videre med at styrke positionerne, arbejde med overgangene og gradvis bygge koreografi på. Mål: HTM3-titlen.
 4. Rally. Vi starter forfra i Sverige, første prøve 10.12 med line på. Vi prioriterer også nogle indendørs danske prøver og nogle mindre prøver udendørs. Mål: At mærke at Max stråler, når han går til rally.
 5. NW. Har stået på standby, men jeg kan mærke hans glæde ved denne disciplin, så det ender sikkert med at han overtager Lille Bjørns træning. Mål: NW1-titlen.
 6. FS. Jeg arbejder med tricks med ham, ideer til musik arbejdes der med, og måske kommer der et FS2-program ud af det. Mål: At få styr på en håndfuld nye tricks, og måske en debut i FS2.
 7. 6+. Samarbejdet med Louise fortsætter, vi vil gerne blive rigtigt gode! Og se under Lille Bjørn!

Ingen kommentarer: