mandag den 10. juni 2019

Mine drømme bringer mig nærmere virkeligheden

En transformation ud over det sædvanlige :-)

Tænk hvis vi ikke havde drømme eller ambitioner. En skrækkelig tanke. De kan være meget forskelligt funderet, nogle af dem kan være helt urealistiske, det er illusioner eller selvbedrag, eller hvis det skal være fint en livsløgn, men som Ibsen skrev i Vildanden ”Tar De livsløgnen fra et gjennomsnittsmenneske, så tar De lykken fra ham med det samme.” Vi skal drømme og tro på dem!

Titlen er et citat fra Godards La Chinoise (Kineserinden), et citat jeg er meget vild med. Drivkraften i mit liv er da drømme, som omsættes til planer og mål, som omsættes til handlinger. Nogle af målene nås, andre gør ikke, målene justeres, planerne justeres osv. Det er livet!

Jeg har haft en skøn pinse, uden hundeaktiviteter overhovedet, og faktisk uden planer overhovedet. Det er meget sjældent det sker, og det er blevet nydt i den grad.

Vallø Slotspark

I lørdags blev det til en hyggelig tur i Vallø Slotspark.

Brunch på Rønnede Kro

Søndag fik vi en lækker brunch på Rønnede Kro. Den blev bestilt spontant lørdag aften.

Søndagstur ved Trylleskoven

Vi gik tur med hundene i området ind mod landet i forhold til Trylleskoven.

Hotdog ...

med Champagne

Og fik hotdogs og Champagne til aften 😊

Roskilde Havn

Roskilde Havn

Find anden :-)

I dag gik turen til Roskilde Havn, en dejligt afslappet tur i det skønne område ved Vikingeskibsmuseet og havnen, en kop Cappuccino på Snekken Trattoria.

Aftensmad 2. pinsedag

Til aften en skøn spidskålssalat med røget laks og mormordressing og dertil en rødvin fra Remi Poujol ”Le Temps Fait Tout” 2016 (tiden gør alt), meget apropos.

Jeg håber bestemt ikke den er nært forestående, men jeg tænker af og til over, hvordan jeg ville have det, hvis dagen i dag var min sidste. Kim Larsen udtrykte det så smukt ”Fik du set det, du ville?” og jeg vendte det til ”Fik du sagt det, du ville?”.

Jeg skal huske, og jer er gået i gang!, at sige tak til mennesker, der betyder noget for mig, inden jeg ikke er i stand til at gøre det.

Livet er fantastisk, og det minder jeg mig selv om hver eneste dag.

Ingen kommentarer: